Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Met de lancering van de Try & Fly Jet Card beoogt Abelag, de Belgische luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in o.a. VIP- en zakenvluchten, nieuwe klanten aan te trekken.

Dit nieuwe product verlaagt immers voor heel wat mensen de drempel om te kunnen genieten van de unieke ervaring om in alle comfort met een privé-jet naar hun favoriete bestemming te vliegen.

In tegenstelling tot de gebruiksvriendelijke Abelag Private Jet Card, die recht geeft op 25 vlieguren op de toestellen van de Abelag-vloot, biedt de Try & Fly Jet Card reeds de mogelijkheid om 5 vluchturen aan te kopen voor 17.000 EUR, een prijs die gevoelig lager ligt dan de 85.000 EUR  voor de Private Jet Card.

“Hiermee willen wij de private jet-markt bereikbaar maken voor een veel grotere groep mensen, die het op prijs stelt om in alle comfort vlotte en efficiënte verplaatsingen te maken binnen Europa en naar Noord-Afrika”, aldus Dominiek Deman, Commercieel Directeur van Abelag. “Onze klanten kunnen volgens hun eigen planning samen met hun zakenpartner, gezin of vrienden genieten van vijf uren van vrijheid. In tegenstelling tot reizigers die gebruik maken van reguliere passagiersvluchten, worden onze klanten niet geconfronteerd met lange wachttijden aan de check-in of aan de veiligheidscontrole. Bovendien kunnen kleine privé-vliegtuigen landen en opstijgen op meer dan 3000 Europese luchthavens, waardoor de afstand tussen de luchthaven en de uiteindelijke reisbestemming in veel gevallen een flink stuk kleiner is dan bij gewone commerciële passagiersvluchten.”

De Try & Fly Jet Card biedt als voordeel dat men de flexibiliteit en het comfort van het vliegen met een privé-vliegtuig kan uitproberen voor een relatief lage prijs, die transparant is en geen extra kosten verbergt. De klant hoeft geen enkel engagement op lange termijn aan te gaan. Enkel het werkelijk aantal gevlogen uren wordt aangerekend – van take-off tot landing – geen seconde meer. Alle Try & Fly Jet Card-houders ontvangen een gedetailleerd overzicht van hun vluchturen. Eens de vijf vluchturen zijn opgebruikt, kan de klant de Try & Fly Jet Card vernieuwen of kiezen voor een ander Abelag-programma.

Dominiek Deman voegt er nog aan toe: “De Try & Fly Jet Card kan ook beschouwd worden als een soort verzekering, die ervoor zorgt dat de kaarthouder en zijn gezin in geval van nood snel naar huis kan worden gevlogen met één van onze vliegtuigen. Want in tegenstelling tot een gewoon vliegtuigticket kunnen tot 4 passagiers mee aan boord.”

Omtrent Abelag

Abelag is gespecialiseerd in VIP- en zakenvluchten en staat daarnaast ook in voor medische vluchten, ad-hoc charters, taxi- en helikoptervluchten. De luchtvaartmaatschappij ging in 1969 vanuit Brussels Airport van start met taxi- en zakenvluchten. Over een periode van 40 jaar groeide Abelag uit tot de grootste zakenluchtvaartgroep in de Benelux. Abelag heeft inmiddels vestigingen op drie Belgische luchthavens (Brussels Airport, Antwerpen en Kortrijk-Wevelgem) en het Franse Rijsel. Vandaag staat Abelag ook in voor het volledig of gedeeltelijk beheer van 20 vliegtuigen van zowel Belgische, Franse als Nederlandse eigenaars. Deze dienstverlening omvat het technisch onderhoud, administratieve en operationele diensten en persoonlijk advies. De European Business Aviation Association (EBAA) kende Abelag onlangs de Gold Flying Safety Award 2010 toe.

www.abelag.be