Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vele muzikale grootheden maken hun opwachting. Malta is zich momenteel aan het voorbereiden op wat het evenement van het jaar wordt genoemd, The Isle of MTV.

Op woensdag 30 juni zullen vele muziekliefhebbers en fans samenkomen op het Il-Fosos plein in Floriana om te genieten van de vele optredens. Vele muzikale grootheden waaronder Kelis, Scissor Sisters en Kid Rock zullen overkomen om het publiek op te zwepen naar ongekende hoogten. 2010 is het voor de vierde en laatste keer dat Malta wordt omgetoverd tot The Isle of MTV.

Malta Music Week
The Isle of MTV is een onderdeel van de Malta Music Week. De Malta Music Week begint op vrijdag 25 juni en zal afgesloten met The Isle of MTV op woensdag 30 juni. Op vele locaties op Malta en Gozo kan men vele acts uit verschillende muziekstromingen bewonderen en beluisteren. Malta ontwikkelt zich steeds meer als een bestemming die door jongeren wordt ontdekt, dit komt met name ook door het bruisende nachtleven, vele (water) sportactiviteiten, cultuur, wellness, zon en zee.

Klinkende namen
De dj's Calvin Harris, Erik Prydz, Pete Tong en Dash Berlin zijn enkele van de vele internationale dj's die tot in de vroege uren zullen draaien. Maar ook lokale helden uit het nachtleven van Malta zullen aan bod komen zoals J-Joy, Pierre Cordina en Tony Tony. Malta kent vele nachtclubs waarvan Gianpula ,gelegen in Rabat, de bekendste en grootste is. Met drie verschillende dansvloeren biedt de club een groot aanbod voor de liefhebber van clubmuziek. Met name de vrijdagavonden zijn erg populair. Ook het kleine en rustige buureiland Gozo kent een nachtclub met de naam La Grotta. Deze nachtclub geldt als één van de mooiste openlucht nachtclubs aan de Middellandse zee.

The Isle of MTV
De grote afsluiter van de Malta Music Week is The Isle of MTV Voor de vierde achtereenvolgende keer organiseert MTV dit evenement in samenwerking met de Malta Tourism Authority. In voorgaande edities wisten supersterren als Lady Gaga, Enrique Iglesias en de Black Eyed Peas het publiek in extase te brengen met hun energieke optredens. Dat zal dit jaar niet anders zijn met de komst van zangeres Kelis die momenteel wereldwijd de hitlijsten aanvoert met het nummer Accapella. Maar naast Kelis zullen ook de Scissor Sisters en Kid Rock hun uiterste best doen om de toeschouwers een onvergetelijke avond the bezorgen.

Bereikbaarheid
Air Malta vliegt 7 dagen per week rechtstreeks vanaf Amsterdam in drie uur naar Valletta, Malta.


Meer informatie: www.visitmalta.com

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-19052;lm=0;period=1;type=6{/kl_rssfeed}