Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voetballiefhebbers hoeven tijdens de vakantie geen wedstrijd te missen van het WK voetbal. Tenminste, wanneer zij in een vakantiehuis van Topic Travel verblijven.

De specialist in vakantiehuizen heeft gezorgd voor televisies in 90% van haar totale aanbod.

Op de themapagina “Vakantiehuizen met televisie” vindt de klant alle huizen en villa’s met een tv. De aanwezigheid van een televisie kan ook als selectiecriterium in het zoeksysteem worden ingevoerd. De site toont vervolgens alle huizen die beschikken over één of meer tv-toestellen. In alle landen waar Topic Travel actief is, wordt het WK voetbal volledig uitgezonden, inclusief de groepswedstrijden. De klant is daarmee verzekerd van voetbal en vakantie!

Consumenten vinden meer informatie over Topic Travel Vakantiehuizen op www.topictravel.nl. Hier staat ook hoe je deelneemt aan de speciale WK Pool van Topic Travel met € 6000,- aan vakantiecheques.

Topic Travel Vakantiehuizen is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privézwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. De onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie bestaat 20 jaar en realiseert jaarlijks een gezonde groei. De reisorganisatie staat bekend om haar eerlijke en uitvoerige informatie over de vakantiehuizen.