Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

VakantieXperts De Planeet in Wijchen is op zaterdag 29 mei jl. tijdens een feestelijk gala aan boord van de Stena Hollandica, de nieuwe Superferry van Stena Line, uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2010.

Eerdere voorrondes leiden tot de selectie van de beste reisbureaus per provincie.

VakantieXperts De Planeet werd al eerder uitgeroepen tot het beste reisbureau van de provincie Gelderland in de belangrijkste verkiezing in de reisbranche. VakantieXperts De Planeet maakt onderdeel uit van de landelijke onafhankelijke reisbureaugroep VakantieXperts. Rob Schilten, eigenaar van VakantieXperts De Planeet in Wijchen met vijf filialen in de provincie Gelderland is franchisenemer van VakantieXperts, de op één na grootste onafhankelijke reisbureauketen met 151 reisbureaus, waarvan 52 vestigingen van franchisenemers en 99 eigen reisbureaus. Deze landelijke reisbureauketen, die de vakanties en reizen verzorgt van meer dan 400.000 klanten, werd zelf ook al drie keer uitgeroepen tot de beste reisbureauketen van Nederland door de Consumentenbond op basis van een jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en service van reisbureaus in Nederland.

Eigenaar Rob Schilten en zijn team reageerden zeer uitgelaten op het behalen van de titel. Schilten: ‘Ik heb altijd willen weten hoe het nu voelt om deze prestigieuze titel te behalen. Na vijf keer uitgeroepen te zijn tot provinciaal winnaar voelt het erg goed om nu te worden uitgeroepen tot het beste reisbureau van Nederland.'

De verkiezing reisbureau van het jaar werd voor de dertiende keer georganiseerd door de Reisrevue Groep, onder meer uitgever van het vakblad Reisrevue. De vakjury van de verkiezing Reisbureau van het Jaar was onder de indruk van het beleid dat bij VakantieXperts de Planeet op overtuigende wijze wordt gedragen door het gehele team. De klantgerichte aanpak, het uitstekende serviceniveau en de mate waarin continu wordt geïnvesteerd in de reiservaring en de vakkennis van de medewerkers zijn belangrijke punten die de organisatie zo succesvol maakt, zo oordeelde de vakjury die wordt gevormd door directieleden van prominente organisatie in de reisbranche. Ook de combinatie van stenen reisbureau en internet van VakantieXperts De Planeet werd door de jury geprezen.