Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Opnieuw uitbreiding service ABT. Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme (ABT) blijft hard aan de weg timmeren om zijn product op internet (www.achterhoek.nl) te vervolmaken.

Berichtte het ABT vorige maand nog over een nieuw online reserveringssysteem waarmee hotelkamers en –arrangementen kunnen worden geboekt, deze week presenteert het ABT zijn nieuwe webwinkel. Een nieuw en modern product waarmee het publiek bestellingen kan plaatsen voor een keur aan routes, brochures en andere drukwerken om zijn vakantie en dagje uit in de Achterhoek een goede invulling te geven.


Interactief
De webwinkel gaat uit van de nieuwste technieken. Er kan een keus worden gemaakt uit alle mogelijke producten die je maar nodig kunt hebben voor de planning van je vakantie. Een goede kaart van het gebied, een gids met alle mogelijke informatie, maar ook kant-en-klare fietsroutes, wandelroutes, noem maar op. Wil je de gratis Camping Card bestellen, waarmee je met korting in de streek kunt kamperen, geen probleem. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en het product staat voor je klaar!

VVV-familie
De webwinkel wordt nu al weergegeven op de ABT-website www.achterhoek.nl. Bedoeling is, dat op korte termijn een dochterversie van de winkel wordt gepresenteerd op de sites van de VVV’s in de Achterhoek, zodat de Achterhoekse familiegedachte in perfectie wordt uitgevoerd. Niet alleen de informatie van de VVV’s wordt soortgelijk gepresenteerd, maar ook het bestellen van producten loopt zo synchroon.

Ondersteuning
De realisering van de nieuwe webwinkels is mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning door de Regio Achterhoek. Hij is gebouwd door IT-bedrijf Insiders, het bedrijf, dat ook de website van het ABT heeft gerealiseerd.

www.achterhoek.nl