Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Komende week ontvangen maar liefst 27 bedrijven in Nordrhein Westfalen, stuk voor stuk planners van zakelijke bijeenkomsten, bezoek van een team van het Maastricht Congres Bureau en 12 concullega’s uit Maastricht & regio.

Gehuld in de inmiddels bekende rode poloshirts en gewapend met een presentatie zullen zij de Duitse planners overrompelen en laten zien hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is voor tal van zakelijke bijeenkomsten. Een inmiddels succesvol initiatief van het Maastricht Congres Bureau en zijn partners.  

‘Eerder dit jaar bezochten we in één week al zo’n 35 bedrijven in heel Nederland, komende week is het de beurt aan Nordrhein Westfalen,’ zegt Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau. ‘We “crossen” deze week met zijn allen door dit Duitse gebied om aan planners van zakelijke bijeenkomsten duidelijk te maken hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is. Het is een ideale manier om de Duitse planners te overrompelen: we leggen, samen met onze participanten, een gepland bezoek af bij bedrijven en verenigingen die regelmatig bijeenkomsten organiseren. Door onze krachten te bundelen en als groep, allemaal gekleed in rode polo, te komen, kunnen we Maastricht & regio zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. En de planners ontvangen ons erg graag; ze krijgen immers -doordat we als groep komen- door één bezoek een goed beeld van de diverse congres-, vergader- en incentivemogelijkheden. Ze vinden dat echt een uniek gegeven.’

www.maastrichtcongresbureau.nl