Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van Albus Grand Hotel naar The Albus. The Albus! Dit is de nieuwe naam van het voormalige The Albus Grand Hotel, aan de Vijzelstraat in Amsterdam.

De nieuwe naam is onderdeel van een heuse metamorfose die het hotel recent heeft ondergaan. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl; een vernieuwde website www.albushotel.com en een fris nieuw logo dat geheel in stijl is met de renovatie van het hotel. Voeg daarbij het feit dat the Albus onlangs een 4e ster toegewezen heeft gekregen en het is duidelijk dat het hotel klaar is voor de toekomst!

Algemeen Directeur Taco van der Meer toonde zich trots op de ontwikkelingen:
“Wij zijn als 4-sterren hotel, gelegen in het kloppend hart van Amsterdam, een unieke aanwinst in de hoofdstad. Dat benadrukken wij extra door de ingrijpende renovatie van o.a. de 74 kamers, die  een ware metamorfose heeft gecreëerd. Een nieuwe uitstraling is ontstaan en naam en logo moeten daarvan een weerspiegeling zijn,” aldus Van der Meer, die eraan toevoegde: “Het gehele team is nu extra gemotiveerd om samen de toekomst in te gaan.  Albus Hotel