Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

INSPIRERENDE TEAMSESSIE OP DE VECHT. Vaar met 10 tot 16 collega's in een fraaie sloep met schipper van Vreeland naar Muiden. Brainstormen of afscheid nemen van een collega of het vrijgezellenbestaan op de Vecht.

Bij de steiger van het pontje in Nigtevecht wordt de vaartocht even onderbroken om dozen met heerlijke verse salades, verrukkelijke tapas, hartige of zoete taarten en warme soep of koele rosé aan boord te nemen.

Een ontbijt, lunch of borrel op het water voor een bijzondere teambespreking, personeelsuitje of vrijgezellenfeest of op het water. Samen met teamgenoten of familie en vrienden genieten van de mooie omgeving. Met comfortabele kussens in de rug en een glas koele rosé en heerlijke tapas bij de hand.

Op de website van Sloepen-lunch staan mooie routebeschrijvingen voor vaartochten, een overzicht van verhuurders van sloepen met en zonder schipper en natuurlijk een uitgebreide menukaart.  Sloepen-lunch biedt een rijke keus aan gerechten voor elke gelegenheid. Een assortiment tapas voor een bedrijfsborrel, een champagneontbijt voor een topoverleg en riant belegde broodjes en taarten voor uitjes van de personeelsvereniging of jaarclub.


Sloepen-lunch.nl verzorgt een mooie lunch, brunch of feestelijk ontbijt op bestelling voor minimaal 6 tot maximaal 26 personen. De gerechten komen rechtstreeks uit de koeling aan boord in fraaie dozen, aangevuld met servetten etc. Een sloep met schipper is, afhankelijk van het formaat, te huur vanaf 60 euro per uur. Aan de hand van een uitgebreide menukaart kan een complete lunch of diner worden samengesteld voor groepen vanaf 8 personen.   Van belegde pistoletjes (€ 2,50 per stuk ) tot een vijfsterren ontbijt (€ 57,50 p.p.).

Zie voor uitgebreide informatie www.sloepen-lunch.nl