Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dat voetbal prima samengaat met vakantie, bewijst Costa Cruises. Aan boord zijn alle wedstrijden te zien in de geweldige ambiance van de sportsbar of op de megaschermen aan dek.


Waar de vakantieplannen in juni massaal worden uitgesteld in afwachting van de prestaties van onze jongens in Zuid Afrika, heeft Costa Cruises nu een alternatief. Dankzij een samenwerking met Sky Italia worden alle wedstrijden life uitgezonden. Op een mega scherm, tegen een achtergrond van machtige fjorden of mediterrane ‘couleur locale’ en in internationaal gezelschap is dit na Zuid-Afrika het mooiste alternatief voor ware voetbalsfeer.

Tweede voordeel is de prijs die juist in deze periode superscherp is. De kortingen variëren van € 250,- p.p. tot zelfs de tweede persoon op havengelden na helemaal gratis voor een all in luxe cruisevakantie aan boord van de nr. 1 rederij van Europa.  Meer informatie bij het ANVR reisbureau of op www.costacruises.nl

Over Costa:                                                                                                                                                                                                       Costa Crociere is Europa’s nr. 1 cruisemaatschappij. Al meer dan 60 jaar bevaren Costa’s schepen de wereldzeeën, leveren het beste op het gebied van Italian Style, gastvrijheid, gastronomie en bieden ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning. De vloot bestaat uit 14 schepen, alle varend onder de Italiaanse vlag en elk met specifieke eigenschappen en een unieke stijl: samen bieden zij elk jaar de kans om 250 verschillende bestemmingen te bezoeken in het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa, de Baltische Zee, het Caribisch gebied, Zuid Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verre Oosten en de Indische Oceaan. Nog twee schepen zijn bij Fincantieri besteld en worden afgeleverd in 2012.

Costa Crociere is RINA gecertificeerd (Italiaans Scheeps Register) met BEST4, een systeem op basis van vrijwillige certificatie en naleving van de hoogste standaard op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid (SA 8000, uitgegeven in 2001), milieu (UNI en ISO 14001, 2004), veiligheid (OHSAS 18001, 2007) en kwaliteit (UNI en ISO 9001, 2008). Costa Cruises is de officiele partner van het WNF Italië op het gebied van de bescherming van het Middellandse Zeegebied sinds 2005. Alle schepen van de Costa vloot hebben een RINA Groene Ster certificatie waarmee wordt gewaarborgd dat de schepen volgens de hoogste milieu eisen en standaards opereren. In de ‘Global Reputation Pulse’2009 heeft Costa in een internationale studie naar reputatie (op het gebied van vertrouwen en aanzien) de eerste plaats toegekend gekregen van Italiaanse service organisaties. Bij dit onderzoek waren 600 bedrijven in 32 landen betrokken.

Met een omzet van ongeveer 2.6 miljoen euro en 1.82 miljoen gasten in 2009, is Costa Crociere S.p.A. de grootste Italiaanse reis organisatie en omvat de merken Costa Cruises, AIDA Cruises en Iberocruceros. De Costa group bezet een tiende plaats op het gebied van winstgevendheid en een 65e plaats op het gebied van verkoop in een onderzoek van Mediobanca, waarbij 3700 Italiaanse bedrijven met tenminste 50 miljoen euro omzet zijn onderzocht. Costa Crociere S.p.A. is onderdeel van Carnival Corporation & plc (NYSE/LSE: CCL; NYSE:CUK), ’s werelds grootste cruise organisatie.