Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft een speciale reserveringssite op haar eigen site geplaatst, waardoor het voor hotelgasten mogelijk is om vooraf tegen scherpe prijzen bij Avis een huurauto te reserveren.

 
 
Dit is één van de stappen die beide bedrijven hebben genomen om de onderlinge samenwerking te verstevigen. Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre betrekt al een 9-persoons busje bij Avis t.b.v. haar ‘shuttle’ van en naar het Centraal Station in Amsterdam.

Ook heeft het hotel veel contact met het stadskantoor van Avis aan de Nassaukade in Amsterdam voor de verhuur van verschillende auto’s t.b.v. hotelgasten.

General Manager Albert Rouwendal van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre verklaarde: “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Avis. Wij hebben service aan gasten als hoogste prioriteit gesteld. Dan is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een goede partner”.

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).