Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In november 2010 opent Sunsail een nieuwe basis in Belize. Belize is voor een zeilvakantie met de milde passaatwinden één van de mooiste bestemmingen op het westelijk halfrond.

De Caribische zee is met een kust van bijna 300 km vrij te bevaren vanaf Belize.
De basis in Placencia biedt de perfecte start voor een unieke zeilvakantie. Belize zal je verwachtingen overtreffen en een unieke ervaring worden:

Ontdek Belize´s Barrier Reef, het langste aaneengesloten rif in kalm water met wel 70 verschillende “koraaltuinen”, het beroemde “ Blue Hole”.
Mooi helder rustig water aan de binnenzijde van het rif tot ruim 30 meter diep met verschillende plekken om te duiken. In dit rif bijna 500 soorten vis, spelende dolfijnen, walvishaaien, elegante zeeschildpadden en sierlijk zwevende roggen.
Een ideale bestemming voor zeilen met een catamaran. De splinternieuwe prijswinnende Sunsail 384 catamaran is beschikbaar vanaf november in Belize.
Heerlijk luieren op het zonnedek en luisteren naar de zachtjes klotsende golven.
Je snorkelt er in ondiep water omringd door kleurrijke vissen of bezoekt er de regenwouden met klaterende watervallen en groene gewelven.
“ We zijn zeer enthousiast over het feit weer een zeilbestemming toe te kunnen voegen aan onze bestemmingen wereldwijd. Belize biedt een mix van onvergelijkbare zeilmogelijkheden en een ongelofelijke rijkdom aan wildlife met nog verborgen schatten. Dit is absoluut een zeilvakantiebestemming, die je niet mag missen,” volgens Annemarieke Andeweg, Marketing Manager van Sunsail Nederland.

Met kerst is Belize de meest ideale zeilbestemming. Wees er op tijd bij en boek nu een Sunsail 384 in Belize en ontvang 5 tot 10% korting.

Sunsail zeilvakanties

Sunsail is wereldwijd marktleider zeilvakanties en biedt meer dan 800 jachten op 29 locaties wereldwijd. Naast individueel charteren biedt Sunsail in de Middellandse Zee, het Caribische gebied, de Pacific en het Verre Oosten een uitgebreid flotilla programma aan. Sunsail werd in 1974 opgericht en is deel van TUI Travel Plc.

Sunsail heeft voor zijn klanten een unieke prijsgarantie: als elders een vergelijkbaar jacht (afmetingen, leeftijd, uitrusting) in dezelfde periode voor een lager tarief gehuurd kan worden, zal Sunsail zijn tarief aanpassen.

www.sunsail.nl