Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wordt culinair recensent in de 'Culinary capital of the Caribbean'. Het St. Maarten Tourist Bureau en online restaurantgids Iens.nl hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke actie

waarbij ze op zoek zijn naar een culinaire liefhebber die St. Maarten, de culinaire hoofdstad van de Caribbean, gaat ontdekken. De winnende ‘proever’ vertrekt voor een week als culinair recensent voor een gastronomische droomvakantie naar St. Maarten!

Gezocht: culinaire verslaggever voor Iens.nl naar St. Maarten
In samenwerking met de Nederlandse online restaurantgids Iens.nl, die met deze actie haar re-styling viert, is St. Maarten de zoektocht gestart naar iemand die haar culinaire kant komt ontdekken. “Wij vonden in Iens.nl een passende partner voor deze actie aangezien de website hét portal is om je via internet te oriënteren op je volgende restaurant bezoek. We bereiken veel mensen met een passie voor lekker eten en andere culinaire interesses, deze fijnproevers zullen aangenaam verrast zijn door de gevarieerde keuken van St. Maarten.” aldus Lydia Haveman, directeur van het St. Maarten Tourist Bureau in Nederland.

Iens.nl telt inmiddels honderdduizend geregistreerde ‘proevers’ die restaurants beoordelen. Op dit moment kunnen consumenten er recensies lezen van ruim 18.000 eetgelegenheden in Nederland.

Wat moet je doen om te winnen?
Meedoen is simpel: iedereen die zich voor 18 Juli 2010 op Iens.nl aanmeldt als proever, maakt kans op de geheel verzorgde 9-daagse droomreis als culinair recensent naar St. Maarten. De reis is voor 2 personen en incl. vliegtickets, 7 overnachtingen in het trendy Holland House Beach Hotel en 7 avonden dineren in verschillende restaurants op St. Maarten!

St. Maarten: culinaire hoofdstad van de Caribbean
Naast haar parelwitte stranden, rijke historie en tropische atmosfeer staat St. Maarten al jaren bekend als de culinaire hoofdstad van de Caribbean. In ruim 400 restaurants die het Caribische eiland rijk is, tref je o.a. een aantal bekende topkeukens met gerenommeerde internationale chef-koks die je laten genieten van uiteenlopende culinaire hoogstandjes. Je proeft op St. Maarten de Zuid- Amerikaanse, Afrikaanse, Indiase en Europese keuken, maar de Creoolse invloed is het grootst.

Bereikbaarheid
St. Maarten wordt door vele reisaanbieders aangeboden in Nederland.
Ook vliegen vele vliegtuigmaatschappijen, waaronder de KLM (3 x per week), naar het Princess Juliana International Airport. Dit vliegveld ligt 15 kilometer ten noordwesten van Philipsburg (de Nederlandse hoofdstad van St. Maarten). Het heerlijke klimaat maakt St. Maarten een ideale year round bestemming.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie St. Maarten: www.vakantiestmaarten.nl

Hotels op St. Maarten