Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Gedurende de zomermaanden:  Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre komt met een fantastische zomeraanbieding voor het gezin (twee ouders en maximaal twee kinderen tot 16 jaar):

Tweede kamer gratis en gratis Mövenpick-ijs voor de kinderen als de familie luncht of dineert in het hotel-restaurant Silk Road. Kinderen ontvangen bovendien een welkomstgeschenk bij het inchecken!
Deze speciale zomeraanbieding geldt voor de periode 27 juni 2010 tot 5 september 2010 en is vanaf vandaag boekbaar. Ontbijt is niet inbegrepen, maar is gratis voor kinderen tot 5 jaar.

Tessa de Jong, Director of Sales & Marketing bij het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre over deze zomerse aanbieding: “Wij willen gezinnen graag de kans geven te genieten van Amsterdam. Om hen te stimuleren naar de hoofdstad te komen, hebben wij dit arrangement samengesteld. Ik verwacht dat er veel gebruik van wordt gemaakt. Het gaat immers om een flink voordeel”.

Voor meer informatie kan men terecht bij:

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"
item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"
debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-2140479;lm=0;period=1;type=6{/kl_rssfeed}