Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Israëlische luchtvaartmaatschappij EL AL vliegt vanaf 1 augustus dit jaar vanaf Tel Aviv rechtstreeks naar Eilat, ‘de Rivièra van de Rode Zee’. Dit heeft de luchtvaartmaatschappij uit het Beloofde Land officieel bekend gemaakt.

Er worden door EL AL drie keer per dag vanuit Tel Aviv’s luchthaven Ben Gurion retourvluchten naar Eilat uitgevoerd.

De vluchten worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden. Met tussenstop in Tel Aviv biedt het o.a. de Nederlandse vakantiegangers de mogelijkheid te genieten van zowel cultuur en historie in het noorden van Israel, als van een ontspannen strandvakantie in het zuiden.

Mark Wentzel, General Manager the Netherlands bij EL AL, over de nieuwe bestemming: “Eilat is altijd een bijzondere bestemming geweest. Het heeft alles wat je van een strandvakantie mag verwachten: zon, zee, strand, schitterende hotels en heerlijk eten. Het feit dat wij er drie keer per dag vanuit Tel Aviv naar toe vliegen, biedt de vakantieganger bovendien de mogelijkheid het verblijf te combineren met een meer ‘culturele’ vakantie. De prijzen die wij voor de vluchten naar Eilat hanteren maken het voor iedereen zeker de moeite waard.”
 

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"
item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"
debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-781545;lm=0;period=1;type=5{/kl_rssfeed}