Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Azië expansie continueert. De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair gaat vanaf mei 2011 dagelijks naar Singapore vliegen. Vluchten worden uitgevoerd met de nieuwe Airbus A340. 

’Ons vizier, groeipotentieel en strategische oriëntatie liggen zonder meer in het Verre Oosten. De toevoeging van Singapore aan ons Azië netwerk is dan ook een logische stap. De stad is niet alleen vanuit toeristisch oogpunt interessant maar eveneens een zeer belangrijke zakenbestemming,’ aldus Finnair CEO Mika Vehviläinen. Behalve Singapore vliegt Finnair in het Verre Oosten ook naar Bangkok, Beijing, Delhi, Hongkong, Nagoya, Osaka, Seoel, Shanghai en Tokio. Nadere info over Finnair en zijn netwerk zie www.finnair.com.

Hub
Tevens biedt de moderne luchthaven van Singapore – Changi Airport – voor Europese passagiers goede overstapmogelijkheden voor een doorreis naar een andere bestemming in Zuidoost Azië of Australië. De vertrektijd van de vlucht vanaf Helsinki zal worden afgestemd op de bulk van Finnair vluchten die vanuit Europa ’s middags in Helsinki landen.

Aziatische passagiers
’Iedere lijnverbinding kan alleen maar succesvol opereren als de stoelen op de terugvlucht ook goed bezet zijn,’ stelt Vehviläinen. Vanaf Singapore is Finnair de enige carrier die rechtsreeks naar Scandinavië vliegt. Via Helsinki kunnen Aziatische passagiers overstappen op een van de 50 Finnair bestemmingen binnen Europa.

Finnair
De oprichting in 1923 maakt Finnair tot een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit Helsinki omvat het routenetwerk ruim 60 internationale bestemmingen. In Finland zelf vliegt Finnair naar 12 bestemmingen. De maatschappij maakt deel uit van de oneworld alliantie, het samenwerkingsverband van op dit moment elf luchtvaartmaatschappijen. Op de intercontinentale routes zijn de MD-11’s vervangen door de nieuwe Airbus A330 en de A340. De dienstregeling en het routenetwerk van Finnair vindt men op www.finnair.com. Reserveringen via www.finnair.com, het reisbureau of 0900-finnair (0900-3466247: kosten bedragen € 0,20  per minuut).