Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een totaal andere vakantie . Wie ontspanning en vrijheid zoekt, maakt een vaarvakantie op idyllische vaarroutes. Een paar dagen eropuit met het gezin of met vrienden is een hele bijzondere belevenis. Vaarbewijs en speciale kennis zijn niet nodig.

Denk aan een stedentocht over het water naar Venetië, Amsterdam, Brugge of dwars door het multiculturele Straatsburg? Zonaanbidders kiezen voor Zuid-Frankrijk of Italië. Vissers en golfers komen op het „Groene Eiland”, Ierland helemaal aan hun trekken.Je kunt zelf varen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, België, Engeland, Ierland en Schotland. Voor elk vaargebied bestaan er route-ideeën. De crew beslist zelf, hoe ontspannen of actief zij hun dag willen besteden, waar en wanneer er wordt aangelegd.

De boten zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te besturen.Na een uitvoerige instructie van het Le Boat team is het  „trossen los – vaarwel het alledaagse!“

Le Boat - de specialist voor vaarvakanties in Europa – beschikt over een vloot van maar liefst meer dan 1000 boten voor twee tot twaalf personen. Een vaarvakantie op een boot met de allure van een yacht is pure ontspanning: de drijvende “vakantiehuizen” beschikken over comfortabele slaapcabines, douche en toilet, ruime salons met eethoek, een volledig ingerichte keuken en besturen is meestal zowel binnen als buiten mogelijk.

En natuurlijk dan is er ook nog een aantrekkelijk zonnedek!

Le Boat heeft een unieke WK-actie! Nu tot 20% korting op vaarvakanties in Frankrijk tot 31/08 die in juli geboekt worden.Vergeet de vuvuzela en geniet van een ontspannen vakantie op het water.

Check www.leboat.nl voor andere actuele aanbiedingen en last minute kortingen in 2010.