Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunrise Zeilen, aanbieder van zeilcursussen in Nederland, Nederlandstalige flottieljes en meezeilvakanties


in de Middellandse Zee presenteert een gloednieuwe website. Sunrise Zeilen is daarmee de klant nog beter van dienst.  In de uitgebreide gegevens met actuele prijzen en de routes van de flottieljes is alle nodige informatie voor de perfecte zeilvakantie te vinden.
Bovendien worden op de website de laatste aanbiedingen tot wel 20% korting vermeld.

Compleet nieuw zijn de interactieve mogelijkheden op www.sunrisezeilen.nl. Via het online gastenboek en de links naar de Hyves en Linkedin- pagina’s van Sunrise Zeilen kunnen gasten belevenissen en handige tips met elkaar delen, of contact houden met medezeilers. De nieuwe website biedt mogelijkheden voor beginnelingen tot ervaren zeilers. Met de actieve meezeilvakanties is het zelfs mogelijk om het zeilen te ontdekken zonder enige ervaring.

Sunrise Zeilen biedt in Griekenland, Kroatië en Turkije 8- en 15-daagse flottielje routes aan. Bij flottielje-zeilen komt het zeilplezier op de eerste plaats.
De gast zeilt met eigen schip en bemanning. De ervaren Nederlandstalige flottielje-leiding vaart op de achtergrond mee voor adviezen en assistentie op verzoek.

“Flottielje-zeilen is bij uitstek de manier om een nieuw vaargebied te ontdekken en de dag kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.
In de flottieljes varen uitsluitend Nederlandssprekende gasten”, aldus de woordvoerster van Sunrise Zeilen in  Nederland, Ilona Tol.

NIEUW: Speciaal voor alleenstaande reizigers organiseert Sunrise Zeilen in september de ‘Sunrise Single Sailing Week’ in Griekenland.
Deze actieve meezeilvakantie is de ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Door de ongedwongen, gezellige manier van reizen en het kleine aantal gasten per boot is het contact snel gelegd.
De Nederlandse schippers varen langs alle mooie plekjes en je kunt als je wilt actief meezeilen.

Sunrise Zeilen is sinds dit jaar onderdeel van TUI Marine. Met Sunrise Zeilen bieden zij nu het meest complete pakket van wereldwijde vaarvakanties aan. Vaarvakanties voor iedereen en elk budget: van powercats tot rivierkruisers en van flottieljes tot luxe jachten met of zonder bemanning.

www.sunrisezeilen.nl