Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

• Park op topniveau met nautische uitstraling.  Het gloednieuwe Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen (Flevoland) is vrijdag 25 juni jl. op feestelijke wijze geopend door burgemeester A.B.L. de Jonge van de gemeente Dronten.

Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling. Een shantykoor en dweilorkest zorgden tijdens de opening dan ook voor passende muziek. De appartementen en villa’s van het nieuwe park liggen direct aan het Veluwemeer.
Er is een eigen jachthaven en een open vaarverbinding met het Veluwemeer.

Landal Waterparc Veluwemeer beschikt over luxe accommodaties, veelal gelegen aan het water, met uitzicht over het Veluwemeer. Er zijn 200 recreatievilla’s gebouwd, types variërend van 4- tot 16-persoons, waarvan een groot aantal ook een luxe uitvoering kent met o.a. een sauna en zonnebank. Daarbij zijn 150 recreatieappartementen gerealiseerd, waarvan 50 appartementen beschikbaar zijn voor de verhuur. De appartementen variëren in grootte van 4- tot 6-persoons en kennen ook een luxe variant. Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling die men ook terugvindt in de inrichting van de accommodaties.

Luxueus ingericht centrumgebouw
Pierre Estourgie, Parkmanager van Landal Waterparc Veluwemeer: “Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer. Grenzend aan het park is een royaal en luxueus ingericht centrumgebouw gerealiseerd met restaurants, een binnenzwembad en een overdekt speelparadijs voor kinderen.”

Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden
“Dit park vormt een prachtige toevoeging aan onze portfolio. Het park biedt volop watersport-mogelijkheden en heeft een eigen jachthaven. Dichtbij ligt een 36-holes golfbaan en in de nabije omgeving van het park bevinden zich uitgebreide dagrecreatiemogelijkheden, zoals Dolfinarium, Walibi World, Flevonice en Batavia Stad. Dit park biedt voor ieder wat wils”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks
maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.