Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Introductie Sensiq Communicatieportaal.  The Albus in Amsterdam gaat zijn gasten meer bieden dan alleen betaal-tv en heeft voor hen het Sensiq communicatieportaal van Quadriga in gebruik genomen, .....

waarbij de tv wordt gebruikt als middel om de communicatie met de gast te verbeteren. The Albus loopt hierin voorop!

Het portaal voorziet de gasten van het hotel van een real time informatiekanaal over de plaatselijke omgeving die met RSS feeds constant worden gevoed met de laatste gegevens op gebied van winkelen, cultuur en ontspanning. Het kan tevens worden gebruikt om de gasten te informeren over de diensten en speciale aanbiedingen die in het restaurant, bar en lounge voorhanden zijn. Als onderdeel van het project heeft het hotel ook alle 74 kamers voorzien van nieuwe 32inch-lcdflatscreens van Philips. Dit ´state-of-the-art’ systeem vergroot het luxegevoel dat het hotel biedt en verhoogt de ´guest experience´ in het algemeen.

Taco van der Meer, General Manager van The Albus, licht toe: “We zien de laatste jaren de inkomsten uit de traditionele betaal-tv gestaag teruglopen. Daarom zochten wij naar alternatieven. Dit hebben wij gevonden in Sensiq van Quadriga. Dit systeem stelt ons niet alleen in staat om een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden te bieden; we kunnen het tevens inzetten als een echt portaal om te communiceren met toeristische en zakelijke gasten om hen extra informatie te verschaffen om hun verblijf in Amsterdam zo aangenaam mogelijk te maken. Met Sensiq kunnen we tevens onze hotelservices en -faciliteiten en speciale aanbiedingen direct op de kamer van onze gasten promoten, hetgeen ons belangrijke nieuwe inkomstenbronnen kan bieden”, aldus Taco van der Meer.

Marc Budie, directeur technologie van Quadriga, voegt eraan toe: “Het betaal-tv-model is in beweging. Wij hebben Sensiq voor hoteliers ontwikkeld en bieden hun de mogelijkheid om iets extra’s te bieden en om hun gasten van belangrijke informatie te voorzien. Door een ´in-room experience´ op maat, die tegemoet komt aan de behoeften van zijn gasten, loopt The Albus voorop in het gebruik van technologie die de dienstverlening verbetert en de gasttevredenheid en gastenbinding optimaliseert.”

Over Quadriga

Quadriga werkt met ‘s werelds meest toonaangevende hotels ter ondersteuning van hun merk en om hen te helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten. Quadriga is gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor hotels en gasten door via tv en gast-laptops gasten toegang te bieden tot een wereld aan informatie en content.  

Door hotels in staat te stellen met hun gasten te communiceren en hun services en faciliteiten te promoten, kan Quadriga hotels helpen bij het genereren van toegevoegde bedrijfswaarde.  

Het bedrijf levert oplossingen die mee-ontwikkelen met de snel veranderende technologiebehoeften van hotels en hun gasten. Het is gespecialiseerd in het integreren van verschillende digitale, internet- en netwerktechnologieën, terwijl de mogelijkheid om bestaande netwerkinfrastructuren te ondersteunen een hoge mate van efficiency voor zijn hotelklanten waarborgt.   

Met 25 jaar ervaring en dienstverlening in zo’n 400.000 hotelkamers komt Quadriga op unieke wijze tegemoet aan de behoefte van hotels aan communicatie met de gast en is zij een trusted partner van ‘s werelds toonaangevende hotelketens zoals InterContinental Hotels Group, Accor, Starwood Hotels & Resorts, Marriott International en Hilton.

Voor meer informatie:
The Albus: www.albushotel.com 

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"
item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"
debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-2140479;lm=0;period=1;type=6{/kl_rssfeed}

 

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"
item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"
debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-2140479;lm=0;period=1;type=5{/kl_rssfeed}