Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Veelgevraagde functie nu online beschikbaar.  ACHTERHOEK – Met de presentatie van een serie kant-en-klare digitale fietsroutes biedt het Achterhoeks Bureau voor Toerisme (ABT) een nog mooier en beter fietsrouteproduct aan op internet.

De Achterhoek heeft sinds het begin van dit voorjaar een veelgebruikte digitale fietsrouteplanner aan zijn website www.achterhoek.nl verbonden. Deze planner is ontwikkeld samen met Falk. Gebruikers van dit digitale product kunnen zelf routes plannen aan de hand van het relatief nieuwe fietsknooppuntensysteem. Sinds deze week biedt ABT een tiental kant-en-klare routes aan, die iedere gebruiker zelf kan downloaden, printen of doorsturen aan vrienden en kennissen.

Eerste regio in Nederland
De nieuwe functionaliteit is technisch ontwikkeld door Falk; ABT heeft gezorgd voor de samenstelling van de aantrekkelijke routes. De Falk-routeplanner biedt de gebruiker het totale netwerk van Nederlandse knooppunten – je kunt als het ware je fietstocht van Appelscha tot Zoutelande met behulp van deze planner uitstippelen. De Achterhoek is de eerste regio in Nederland, waar je met de planner kunt profiteren van de toeristische kennis van de toeristenorganisatie. Zodat je ervan kunt uitgaan, dat je langs de mooiste plekjes van de streek komt.

Routes bewaren en doorsturen
Gebruikers van de routeplanner kunnen sinds deze week ook hun route in het systeem achterlaten, zodat andere sitebezoekers ook kunnen profiteren van hun inventiviteit. Het systeem presenteert standaard de laatste vijftig door gebruikers achtergelaten fietsroutes. Wil je jouw speciaal ontworpen route doorsturen aan vrienden of kennissen? Ook daar is in deze nieuwe versie van de Falk-ABT-routeplanner in voorzien.