Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Afgelopen woensdag, 21 juli 2010, hoefde Pierre Wynants van het Brusselse driesterrenrestaurant Comme Chez Soi

niet zelf achter het fornuis te staan. Samen met zijn echtgenote Marie en 27 andere Belgische gasten genoot hij van een aantal dagen vakantie aan boord van het luxecruiseschip Seabourn Odyssey. Executive Chef de Cuisine Rob van Leeuwen en het keukenteam van de Odyssey verrasten de passagiers met een speciaal diner naar aanleiding van de Belgische nationale feestdag.

Executive Chef Rob van Leeuwen had ter gelegenheid van 21 juli voor de 29 Belgen aan boord een speciaal menu gecreëerd. Onder hen ook Pierre Wynants, de internationaal geroemde chef-kok van het Brusselse driesterrenrestaurant Comme Chez Soi, en zijn echtgenote.


Na afloop van het diner maakte Wynants zijn welgemeende complimenten over aan Executive Chef van Leeuwen en zijn team. De Belgische topchef sprak zijn tevredenheid uit over de culinaire prestaties en dienstverlening aan boord van de Seabourn Odyssey.

Van links naar rechts: Executive Chef Rob van Leeuwen, Maître d'Hôtel Antony Bernardi, Pierre en Marie Wynants, Captain Mark Dexter en Guest Services Manager Jo Poelmans


Rony Broun, Managing Director van Seabourn Benelux, is bijzonder opgetogen dat een topchef zoals Pierre Wynants voor The Yachts of Seabourn heeft gekozen om zijn vakantie door te brengen: “De lovende woorden van de heer Wynants voor de dienstverlening en de maaltijden aan boord doen mij enorm veel plezier. Dit is eens te meer een bevestiging dat Seabourn garant staat voor unieke cruisebelevenissen, met niet enkel suites maar ook verfijnde topgastronomie”.

The Yachts of Seabourn biedt luxecruises aan over de hele wereld gaande van een 7-daagse cruise op de Middellandse Zee vanaf 1590 Euro per persoon, een 10-daagse cruise in de Caraïben vanaf 2699 EUR per persoon tot en met een 111-daagse wereldreis van 37.690 EUR per persoon. Voor meer informatie: bel 03 313 60 79 of surf naar www.seabourn.be.

Bericht aan de redactie:


The Yachts of Seabourn wordt door professionele recensenten en de lezers van befaamde toeristische publicaties zoals Departures, Travel + Leisure en Condé Nast Traveler voortdurend aangeduid als één van ’s werelds beste reiservaringen. De stijlvolle, verzorgde cruises van Seabourn zijn immers gekend om hun:
• kleine, comfortable yachten met slechts 104 of 225 suites;
• unieke vaarroutes langs mooie steden en verborgen schatten waar grotere cruiseschepen niet kunnen aanmeren;
• persoonlijke en elegante service die verleend wordt door medewerkers met een grote gedrevenheid om de gasten aan boord te verwennen;
• ruime accommodatie die uitsluitend uit suites met zicht op zee bestaat, veelal met een mooi balkon;
• gastronomische keuken, die makkelijk de vergelijking aankan met de beste restaurants ter wereld;
• fijne topwijnen die bij de maaltijden geserveerd worden;
• en de open bars op de schepen.


Persrelaties: Panneels & Partners, , tel.: +32 478 48 25 74