Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

We beleven een heerlijke zomer. Ideaal om er eens wat vaker op uit te trekken met de fiets.

Bij de VVV krijgt u de beste tips en leukste ideeën voor onderweg. Dat wist u al. Maar u vindt er nu ook de speciale VVV Jubileumfietsroutes. Unieke routes vol leuke verrassingen. Er zijn wel 100 verschillende, te koop voor 2 euro bij elke VVV. En het allermooiste is dat u hiermee het Ronald Mc Donald Kinderfonds een steuntje in de rug geeft. Want van elke verkochte VVV Jubileumfietsroute doneert de VVV 1 euro aan het fonds dat zieke kinderen en hun ouders een beetje dichter bij elkaar brengt.  

Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Ronald McDonald Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of er met het hele gezin even helemaal uit.

125 jaar VVV
De VVV viert in 2010 haar 125-jarig bestaan. In 1885 opende de eerste vestiging in het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul. Nu is de VVV als oer-Hollands merk niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en van het internet. Om het jubileum te vieren organiseert de VVV het hele jaar door oer-Hollandse activiteiten. Kom gauw eens langs.

Meer informatie: http://www.kinderfonds.nl en www.vvv.nl