Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In nieuwe winterbrochure weer bijzondere reizen.  Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia heeft een aantal nieuwe adventure weeks in haar zojuist verschenen winterbrochure opgenomen.

Bijzonder aan alle adventure weeks die Buro Scandinavia heeft samengesteld zijn de spectaculaire winteractiviteiten die naast vluchten en (vaak bijzondere) accommodatie zijn inbegrepen. Nieuw voor komend winterseizoen zijn o.a. de ‘Adventure Week Forest and Ice’ en de ‘Adventure Week White Footprint’.

Tijdens de Adventure Week Forest and Ice verblijft men in verschillende accommodaties in Zweeds Lapland, waaronder het IJshotel, dat volledig is opgebouwd uit sneeuw en ijs! Deze unieke locatie wordt elk jaar opnieuw opgebouwd en staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Ook bijzonder is de 2-daagse huskysledetocht, waarbij men onderweg overnacht in een afgelegen lodge middenin de besneeuwde bossen. Bovendien zijn een sneeuwscooterfasari en een sneeuwschoenwandeling naar een Sami dorp inbegrepen.

In Fins Lapland is ook een nieuwe adventure week toegevoegd: Adventure Week White Footprint. Deze avontuurlijke week stelt reizigers in staat milieubewust op wintersport te gaan. Van elke geboekte reis komt € 50 ten goede aan het bos van Muonio. De week staat volledig in het teken van bijzondere winterse activiteiten, zoals een rendiersafari, een sneeuwscootertocht en een 2-daagse huskysledetocht met overnachting in een wildernishut. In het  Harriniva Holiday Center kan men ’s avonds onder andere in een jacuzzi naar de sterrenhemel kijken.

Alle adventure weeks in Lapland zijn nu nog beter bereikbaar vanwege de nieuwe rechtstreekse charter naar Rovaniemi en de extra charters naar Kittilä die Buro Scandinavia inzet.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe winterprogramma van Buro Scandinavia op www.buroscandinavia.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.