Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

The Moorings opent vanaf oktober 2010 een nieuwe basis voor zeilvakanties in Camper & Nicholson Port Louis Marina in St. George’s in Grenada. Het is een bestemming waar het hele jaar door gevaren kan worden en The Moorings

biedt bareboat charters aan die u zelf bestuurten all-inclusive bemande jachten op verschillende routes om de Oostelijke Caribbean te verkennen. De vloot bestaat uit op maat gemaakte catamarans en monohulls van 35 tot 51 voet, gebouwd door de wereldberoemde scheepsbouwers Robertson & Caine en Beneteau.  


Zeil door de Oostelijke Caribbean met The Moorings Grenada
Onze basis op Grenada, gelegen in het zuiden van de Bovenwindse Eilanden, biedt direct toegang tot het vaargebied van Grenada en de Grenadines. The Mooring Chief Operating Officer Cheryl Powell: “Deze basis is een goed voorbeeld van de voortdurende zoektocht naar de beste vaargebieden, mooiste omgevingen en voor The Moorings gasten de meest gastvrije culturen ter wereld. Grenada biedt in dit opzicht de perfecte balans.” Rond Grenada liggen talloze eilanden en ankerplekken, zandstranden en historische plaatsen. Men kan er rumdestilleerderijen, specerijenplantages, watervallen en nationale parken bezoeken.

The Moorings biedt ook enkele reis charters naar Grenada vanaf de bases in St. Lucia en Canouan, zodat de Tobago Cays, Mayreau, Mustique, Bequia, St. Vincent en St. Lucia onderweg kunnen worden ontdekt.

Grenada is het best te bereiken via directe en indirecte vluchten vanaf de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk naar Maurice Bishop International Airport; het dichtstbijzijnde vliegveld op slechts acht kilometer van onze basis in Port Louis.

De Camper & Nicholson Marina met zijn uitgebreide service biedt gasten zeer moderne faciliteiten, waaronder een zwembad, bar en restaurant en een ruime keuze aan tax-free shops. De jachthaven is onderdeel van het Peter de Savary Port Louis Development dat zal bestaan uit hotels, restaurants, winkels en luxe villa’s. De haven ligt op slechts een paar minuten rijden van het centrum van St. George’s, de hoofdstad van het eiland.

James Beaver, Operations Director van Camper & Nicholsons Marinas zegt: “Zonder twijfel wordt Grenada een van de populairste bestemmingen voor The Moorings charterklanten. De zeilomstandigheden zijn uitstekend, het gebied is gastvrij en de Port Louis Marina is het ideale vertrekpunt om het gebied te gaan verkennen.”

Prijswinnende vloot
De vloot zal onder meer bestaan uit de Moorings 4600, het vlaggenschip van onze catamaranvloot, een luxe jacht dat beschikt over airconditioning, generator, grote kleurenchartplotter, verhoogde stuurstand en 4 hutten met en-suite badkamers. Dit model kan gehuurd worden als bareboat of als bemand jacht. Ook zijn de Moorings 4700, Moorings 4300 en Moorings 4000 te reserveren.

The Moorings biedt tevens monohulls, waaronder de Moorings 51,5 die beschikt over een modern zeilsysteem, besturing vanaf het achterdek, dubbel stuurwiel en elektronische navigatie. Het is ontworpen met 5 hutten en 5 badkamers, ruime keuken, generator en airconditioning voor nog meer comfort aan boord. Tevens zijn de Moorings 44.3, Mooring 403 en Moorings 352 monohulls te boeken.

Voor meer informatie over zeilvakanties in Grenada, bezoek www.themooring.nl of bel 010 4149390.

Reserveringen of gratis brochure bestelt u bij:
TUI MARINE SUPPORT CENTER HOLLAND
The Moorings, Sunsail, Le Boat & Sunrise Zeilen
Hoogstraat 97, 3011 PK Rotterdam
Tel: +31 (0)10 – 414 93 90
Fax: +31 (0)10 - 413 23 54