Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het personeel van het Table Bay Hotel in Kaapstad heeft geholpen de sloppenwijk Langa in Kaapstad een stukje op te knappen.   Ieder jaar worden diverse sociale projecten uitgevoerd door het Table Bay Hotel.

Dit aantal groeit jaarlijks. Steeds belangrijker worden deze projecten waar vele inwoners gebaat bij zijn. De projecten zijn gericht op het milieu, de toekomst en op mensen. Beginnen op locaal niveau, dicht bij de mensen en met de hulp van de mensen zelf. Een van de projecten die het management van het Table Bay Hotel in het hart raakte was het ‘One street at a time’ project, geïnitieerd door de TEA SA, een consultancy bureau. Met dit project willen ze de oudste sloppenwijk van Kaapstad, Langa renoveren.

Bekend Harlem Avenue
Harlem Avenue in Langa is een populaire toeristische bestemming in de Westkaap. Veel werknemers van het Table Bay Hotel wonen zelf in Langa, de grootste township van Kaapstad met ca. 250.000 inwoners. De bewoners van Langa hebben samen diverse projecten opgestart om de rijke historie en cultuur van Harlem Avenue te bewaren. Met het project willen ze toeristen laten zien welke grootheden er allemaal uit Langa komen, zoals de beroemde cricketspeler Thami Tsolekile, politicus Chris Hani en diverse bandleden van Amampondo. Meer bekendheid heeft meer toeristen tot gevolg waardoor de omzet voor de locale ondernemers als hotels, restaurants en verkopers handwerkkunst zal stijgen en de levensomstandigheden van alle betrokkenen zal verbeteren.

Fase 1 is afgerond
Fase 1 van het project was het schoonmaken en ‘groen’ maken van de wereldberoemde Harlem Avenue. Het Table Bay Hotel zorgde voor een ware make-over van Harlem Avenue door de sponsoring van materialen, verf en de mankracht. Bij zes authentieke woningen zijn de oorspronkelijke elementen weer tevoorschijn getoverd. Het startsein voor een groener en schoner Harlem Avenue.

Het Table Bay Hotel hoopt dat met deze projecten, mensen zich bewust worden van hun omgeving en van de mensen die echt hulp nodig hebben.

Meer informatie op www.suninternational.com