Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Veel vraag naar zonbestemmingen in september en oktober.  Vakantieganger zoekt meer comfort en luxe: Privé-zwembad bij vakantiehuis en graag verwarmd. 

Nederlanders die voor september of oktober een villa of vakantiehuis boeken, zoeken steeds meer naar privé-zwembaden die ook verwarmd kunnen worden. Dit constateert Topic Travel Vakantiehuizen, dat jaarlijks vele duizenden vakantiehuizen en villa’s verhuurt in het buitenland. De vraag naar luxe en comfort in de vakantie gaat onverminderd verder. Een verwarmbaar zwembad is dit najaar een opvallende trend.

‘Veel mensen willen komende weken nog graag op vakantie naar een zonnige bestemming, zeker nu het weer in augustus in Nederland tegenvalt. Het najaar is ook populair bij iedereen die het hoogseizoen kan vermijden. Immers, het weer in Spanje en het zuiden van Frankrijk is nog goed en de prijzen zijn gunstig’, vertelt directeur Onno Bodlaender van Topic Travel. ‘Opvallend is dat er opnieuw meer wordt gezocht naar luxe en comfort. Wij merkten al langer dat de vraag naar een privé-zwembad steeds verder toeneemt. Nu komt daar de wens van verwarmbaar water bij. Want ook in oktober willen mensen optimaal van hun zwembad genieten. Gelukkig kunnen we daar in veel gevallen aan voldoen.’   

Deze opvallende vraag naar verwarmbare zwembaden is reden voor Topic Travel om dit als nieuw selectie-aspect op te nemen op de website www.topictravel.nl, zodat de klant gericht kan zoeken. Topic Travel introduceerde eerder dit jaar een geavanceerd zoeksysteem genaamd ‘Best Match’. Op basis van de ingegeven zoekcriteria selecteert de computer alle vakantiehuizen en villa’s die het beste aansluiten op de wensen van de klant. 
Consumenten vinden meer informatie over ‘Best Match’ op de site van Topic Travel Vakantiehuizen, www.topictravel.nl.
 

 

Topic Travel is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privé-zwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. De onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie bestaat 20 jaar en realiseert jaarlijks een gezonde groei. De reisorganisatie staat bekend om haar eerlijke en uitvoerige informatie over de vakantiehuizen.