Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

CITYJET VERWELKOMT DE 50.000STE PASSAGIER  OP DE ROUTE EINDHOVEN - LONDON CITY AIRPORT

Eindhoven, 7 september 2010 – Vandaag viert CityJet een belangrijke mijlpaal: de regionale luchtvaartmaatschappij vervoerde vanmorgen de 50.000ste passagier op de lijn Eindhoven - London City Airport. Er is trouwens nog meer goed nieuws. CityJet presteerde deze zomer zeer goed inzake punctualiteit en was in juli de op één na stiptste luchtvaartmaatschappij van Europa.

CityJet opende de lijn tussen Eindhoven en London City Airport eind maart 2008.  Zowel zakenreizigers als toeristen maken van de route gebruik om naar de Britse hoofdstad te reizen.  

“De voorbije 2,5 jaar nam het aantal passagiers voortdurend toe. Vorige maand lag het passagierscijfer 80% hoger dan in augustus van verleden jaar. Bij CityJet streven we er steeds naar om tijdsbesparende reismogelijkheden aan te bieden die gepaard gaan met een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze klanten. Dit recept slaat ook duidelijk aan bij zakenreizigers die gebruikmaken van de lijn tussen Eindhoven en London City Airport”, aldus Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines.

De op één na stiptste van Europa

Hij voegde eraan toe: “Zopas raakte bekend dat CityJet deze zomer uitstekend scoorde op één van de punten waaraan wij als luchtvaartmaatschappij zeer veel aandacht besteden, nl. de stiptheid waarmee onze vluchten vertrekken en aankomen. Dit is voor zakenreizigers een uitermate belangrijk aspect van onze dienstverlening. Bij CityJet zijn wij dan ook zeer blij te vernemen dat wij volgens de officiële FlightStats-statistieken in juli de op één na beste van Europa waren met een stiptheidsgraad van 93%. Ook in augustus noteerde onze punctualiteit opnieuw boven de 90%.”

De eerste plaats werd in juli bekleed door Wideroe, een Noorse luchtvaartmaatschappij die enkel binnenlandse vluchten verzorgt. Op de derde plaats stond SAS met 90,4%. KLM Cityhopper en Binter Canarias vervolledigden de top-5 met respectievelijk 89,9% en 86,4%.

H. Groenewegen, Chief Financial Officer bij Ziggo, was de 50.000ste passagier die met CityJet van Eindhoven naar London City vloog. Hij werd op de luchthaven verwelkomd door Joost Meijs, Managing Director van Eindhoven Airport, en Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines.  

De heer Groenewegen verklaarde net voor hij aan boord ging: “Ik vlieg heel graag met CityJet.  Deze luchtvaartmaatschappij biedt een onberispelijke service en ik weet dat ik op CityJet kan vertrouwen omdat zij een uitstekende reputatie hebben inzake stiptheid. Bovendien is London City Airport de luchthaven die het dichtst bij het Londense stadscentrum is gelegen en die gekend is om haar korte inchecktijden. Ideaal dus voor iemand zoals ik die regelmatig voor zaken naar Londen reist.”

CityJet vliegt van maandag tot en met vrijdag tweemaal daags heen en weer op de lijn Eindhoven – London City en eenmaal op zondag.

www.cityjet.com

Hotels rond Airport Eindhoven