Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Via de nieuwe Amadeus SMS Service kunnen reizigers real-time vluchtinformatie ontvangen via SMS.

Hoofddorp, 7 september 2010: Amadeus, de vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, en The Sound of Data, een marktleider op het gebied van geautomatiseerde klantencontacten, hebben vandaag hun partnerschap en de lancering van de nieuwe Amadeus SMS Service aangekondigd. Deze nieuwe mobiele Amadeus oplossing biedt reisbureaus de mogelijkheid om hun reizigers real-time vluchtinformatie via SMS te verkopen op een eenvoudige en intuïtieve manier via hun Amadeus Selling Platform.

Reisagenten kunnen via een speciale en volledig geïntegreerde front-office applicatie de Amadeus SMS Service snel activeren voor een reservering die is gedaan via Amadeus. Deze gebruiksvriendelijke oplossing is door reisbureaus eenvoudig op te nemen in het boekingsproces, er zijn slechts twee muisclicks voor nodig om de service te activeren voor alle vluchtsegmenten. Dankzij de technologie van The Sound of Data worden de vluchten automatisch gecontroleerd en wordt de reiziger via SMS volledig op de hoogte gehouden van de werkelijke vertrektijd.

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux, in een verklaring: “Het toenemende gebruik van mobiele applicaties is een trend die niet te stoppen is. Als je een reiziger vraagt naar wat voor soort informatie hij wenst te ontvangen, is real-time vluchtinformatie het eerste dat in hem opkomt. Met Amadeus SMS Service bieden wij onze reisbureaus de oplossing die inspeelt op deze trend. Onze samenwerking met The Sound of Data geeft Amadeus toegang tot real-time vertrekgegevens van luchthavens en SMS technologie.”

Jeroen van Velzen, The Sound of Data Chief Executive Officer, voegt daar aan toe: “Dankzij onze samenwerking met Amadeus, kunnen we reisagenten nu een slim en eenvoudig instrument bieden om informatie te distribueren via SMS, dat bovendien volledig is geïntegreerd in hun bedrijfsvoering. Het marktleiderschap van Amadeus in de Benelux opent voor ons nieuwe mogelijkheden voor een verdere implementatie van onze mobiele oplossingen in de reiswereld.”

 www.benelux.amadeus.com