Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw bij camperreisorganisatie Travelhome. Ontdek Australië met caravan en four-wheel-drive auto

Voor het eerst in zijn 24-jarig bestaan gaat campervakantiespecialist Travelhome caravans in combinatie met een four-wheel-drive trekauto aanbieden. Het eerste land waar Travelhome deze combinatie introduceert is Australië. Men heeft keuze uit drie type caravans van 4 tot 6 personen. Trekauto is een 5-deurs Nissan Patrol of vergelijkbaar voertuig. Er zijn vier ophaal- en afleverlocaties: Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne. Minimale huurperiode is vanaf 10 dagen. De gloednieuwe caravans zijn vanaf april 2011 beschikbaar. Bij Travelhome kunnen ook de vluchten naar Australië geboekt worden. Voor nadere informatie en prijzen zie www.travelhome.nl.

Voordeel
Voordeel van deze combinatie is dat vakantiegangers de caravan enkele dagen op een camping kunnen laten staan en per 4wd de omgeving verkennen. ‘Er zijn klanten die een ‘losse’ auto tijdens hun vakantie wat prettiger vinden dan een camper – ook deze doelgroep kunnen wij nu een prachtige vakantie in Australië bieden,’ zegt Travelhome directeur Perry van de Wiel.   


Drie types

Er is keuze uit drie modellen: een compacte Ranger vouwwagen voor vier personen, een Explorer caravan voor zes personen en een Cruiser met dubbele as voor 4 personen. De caravans zijn zeer modern uitgerust met onder meer koelkast, magnetron, luifel, tv en dvd speler (niet in de Ranger), iPod docking station, warm/koud water, airco en douche (niet in de Ranger).

 
Travelhome

Touroperator Travelhome specialiseert zich bijna 25 jaar in het aanbieden van campervakanties en is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het ANVR. De reisorganisatie is onderdeel van de ANWB. Zij biedt camperreizen aan naar Amerika, Canada, Alaska, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Zuid-Amerika en Europa. Voor meer informatie over campervakanties kijk op www.travelhome.nl.