Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Almere, september 2010.  Voetbal heeft plaatsgemaakt voor krachtmetingen. En wel  van 15  t/m 22 september tijdens de ‘Sterkste man van de Wereld’ kampioenschappen op Sun City in Zuid-Afrika.

Sterkste man van de wereld
Tractortrekken, koelkastsjouwen, stenen tillen en de beroemde Axle lift. Deze en nog vele andere uitdagingen zullen de deelnemers moeten doorstaan om de titel ‘Sterkste Man van de Wereld’ te bemachtigen. Het toneel: Sun City in Zuid-Afrika .
De eerste rondes, op 15-18 september, zullen plaatsvinden  tegen het schitterende decor van onder meer de Valley of the Waves en op het grasveld voor het Sun City hotel.
De finales vinden plaats op 21 en 22 september, wederom bij de Valley of the Waves, maar ook op het Observation Deck.  De krachtigste mannen ter wereld, waaronder de winnaar van vorig jaar Zydrunas Savickas uit Litouwen, zullen strijden op deze beroemde onderdelen. Het gaat bij deze competitie niet alleen om kracht, maar ook om uithoudingsvermogen.

Sportief Sun City
Sun City is al jaren het toneel voor sportieve evenementen. En dat is ook niet verwonderlijk ook. Wie kent niet het Nedbank Golf Challenge Tournament, dat dit jaar al voor de 30ste maal georganiseerd wordt op Sun City.
Maar ook de hotelgasten van het resort kunnen zich uitleven op sportief gebied. Paragliden, surfen, golfen, mountainbiken, hardlopen, paardrijden, jetskiën en nog vele andere sporten kunnen beoefend worden op Sun City. En niet alleen voor volwassen is Sun City een sportief paradijs, maar ook voor de kinderen is heel veel te doen. Roetsjen van een van de reuze waterglijbanen, tuben in een band op de Lazy River, mini-golfen, in de golven springen van de Valley of the Waves of op een bananenboot: de keuze is enorm.


Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com