Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bent u een echte wildliefhebber? Dan haalt u uw hart op in het meest mooie seizoen van het jaar; de herfst! Kleurrijker kan het niet...

de prachtige herfstbossen maar ook de heerlijkste wildgerechten kennen de mooiste kleuren. Vanaf oktober kunt u in de gastvrije Achterhoek genieten van dit seizoen met unieke wildarrangementen. Ook in natuurgebied de Veluwe kunt u terecht voor de mooiste gerechten; misschien komt u zelfs wel een wild zwijn of edelhert tegen tijdens een frisse wandeltocht. Geef uw herfst kleur bij Hampshire!

Beleef de bijzondere bronstijd van edelherten op de Veluwe!
 
De periode van half september tot eind oktober is een bijzondere tijd op de Veluwe. De edelherten laten zich dan namelijk zien en vooral horen. In deze periode vechten de mannetjesherten om de vrouwtjes. Dit levert een waar spektakel op. Wilt u dit bijzondere ritueel eens met eigen ogen aanschouwen? Dit kan als geen ander in de omgeving van Landgoed Stakenberg bij Hampshire Inn - Landgoed Stakenberg.

Het sfeervolle en charmante hotel ligt midden in de natuur van de Veluwe en organiseert tijdens deze periode op vrijdag en zaterdag het 'Burl Arrangement'. Heerlijk dineren met aansluitend een wandeling door de mooie natuur om het schitterende burlspektakel op te zoeken. Vanaf EUR 84,= p.p. geniet u van een uitgebreid en compleet arrangement rondom dit spektakel. U heeft de keuze uit een 2- of 3-daagsarrangement. Wilt u een onvergetelijk en indrukwekkend weekend ervaren? Lees dan snel verder voor meer informatie en direct reserveren.
» Lees verder  

 
 
Wild genieten in het hart van de Achterhoek bij Hampshire Hotel - Avenarius (Ruurlo)

In Ruurlo, het hart van de Achterhoek, is de historie van de streek volop tastbaar. Tegenover Hampshrie Hotel - Avenarius ligt kasteel Huize Ruurlo en de naastgelegen Orangerie, stammend uit de 15e eeuw. Bij Hampshire Hotel - Avenarius beleeft u de pure gastvrijheid waar de Achterhoek zo bekend om staat. De prachtige omgeving leent zich voor een bezoek aan de omliggende dorpen of een bijzondere natuurtocht.

Hampshire Hotel - Avenarius biedt de ware wildliefhebber volop keus. Zo kunt u van wild genieten tijdens een 10-gangen wildproeverij (EUR 49,50 p.p.), begeleid met wel 7 verschillende wijnen (EUR 29,50 p.p.). Ook bijzonder is de wildavond op 6 november; een avond compleet in het teken van wildgerechten. U wordt verrast door een avond lang culinaire verwennerij. U kunt uiteraard ook voor een uitgebreid arrangement gaan inclusief overnachting. Wilt u zich onderdompelen in het hart van de Achterhoek? Lees snel verder voor meer informatie en direct reserveren.
» Lees verder  

 
 
Achterhoekse gastvrijheid in Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre (Lochem)
Gelegen midden in de prachtige Achterhoek, is Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre de perfecte uitvalsbasis voor talloze activiteiten waar de streek zo bekend om staat. Ook ligt het hotel dicht tegen het pittoreske stadscentrum van Lochem aan, ideaal voor het begin van een frisse stadswandeling of pak de fiets en maak een tocht door de wonderschone natuur van de Achterhoek.

In het najaar kunt u in Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre genieten van een 3-gangen à-la-carte wilddiner vanaf EUR 35,50. Nog even langer genieten van de mooie streek? Het hotel biedt u tevens een compleet 2-daags arrangement aan vanaf EUR 99,= per persoon. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie en direct reserveren.
» Lees verder  

 
 
Achterhoekse sfeer en culinaire verwennerij in Hampshire Hotel - Stad Munster (Winterswijk)
Vanuit één van de meest pittoreske en gezellige plaatsen van de Achterhoek voelt u zich direct thuis in Hampshire Hotel - Stad Munster. Winterswijk is een echte Achterhoekse plaats vol sfeer. Struin langs de leukste winkeltjes, bezoek de markt of begin vanaf hier uw wandel- of fietstocht door de Achterhoek.

In Hampshire Hotel - Stad Munster kunt u uitmuntend dineren. U wordt culinair in de watten gelegd en geniet van de mooiste gerechten. Hampshire Hotel - Stad Munster biedt u meerdere wildarrangementen. Kies voor een 2-daags arrangement of een compleet 3-daags arrangement, keuze te over! Bent u een echte wildliefhebber maar uw tafelgenoot niet? Geen punt want Hampshire Hotel - Stad Munster biedt graag een alternatief. Nieuwsgierig naar al het aanbod in sfeervol Winterswijk? Lees snel verder voor meer informatie en direct reserveren.
» Lees verder