Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nu ook aanbod hybride!  In het kader van haar Groene Strategie biedt internationaal autohuurbemiddelaar Sunny Cars n Florida en de Western States nu ook een hybride auto aan.

Het gaat hierbij om een Toyota Prius Hybride of daaraan gelijkwaardig. Sunny Cars verwacht later in het jaar ook andere staten aan deze lijst toe te kunnen voegen.

De Toyota Prius is voor gunstige tarieven te reserveren in vloot 2. Een all-in pakket bedraagt 259 euro per week, all-in met GPS pakket komt op 309 euro per week, all-in met fuel pakket bedraagt 309 euro per week en een all-in met GPS en fuel pakket samen komt dan op 363 euro per week. Deze tarieven zijn van toepassing op autohuur t/m 31 maart 2011 en liggen in lijn met de huidige, toch al zeer lage prijsstelling van Sunny Cars voor huurauto’s in de VS.  

Volgens Hans Knottnerus, Algemeen Directeur voor Nederland en België bij Sunny Cars: “Wij doen al jaren goede zaken met onze USA partners. Dat maakt het samenstellen van een aantrekkelijk en concurrerend consumentenaanbod nu eenmaal gemakkelijker. Daarom zijn we er in geslaagd om ook voor deze hybride auto’s gunstige tarieven te realiseren en hopen daarmee de consument extra te stimuleren om voor dit type auto te gaan kiezen. Een initiatief dat ook weer aansluit op onze overige milieuvriendelijke activiteiten. Daarnaast verbruikt men met een Toyota Prius minder brandstof, wat ook weer gunstig is voor het vakantiebudget”, aldus Hans Knottnerus.

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl