Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het wereldberoemde golf event van Zuid-Afrika – de Nedbank Golf Challenge – zal dit jaar voor de 30ste maal plaatsvinden van 1-5  december op Sun City .

Dit jaar zullen naast de topgolfers van de wereld ook een keur aan artiesten aanwezig zijn om de 30ste verjaardag van dit event muziekaal luister bij te zetten.  Het prijzengeld voor de deelnemers is dit jaar zeer de moeite van het winnen waard: $ 1,250,000!

Nog altijd groeiende
Al jaren is de Nedbank Golf Challenge hét golftoernooi van Afrika. Ook al is het aanbod van toernooien de laatste jaren sterk toegenomen, het aantal en het kaliber van de spelers is nog steeds hoog. De namen die op de lijst van de Nedbank Golf Challenge staan is imposant, maar wie exact meespelen wordt later pas bekend gemaakt.
Het hoge prijzengeld dat te winnen is, is in lijn met ander internationale golftoernooien zoals US Masters, the US Open en British Open. Degene die als laatste eindigt bij de Nedbank Golf Challenge gaat naar huis met $ 250,000.

Het succes van het toernooi is te danken aan de trouwe sponsoren, het jaarlijks groeiend aantal toeschouwers en de relatie die het organiserend comité met de spelers en hun familieleden heeft. Zij verblijven tijdens het toernooi allemaal op Sun City en hebben gegarandeerd een onvergetelijke tijd.

Keur aan artiesten
De toeschouwers krijgen meer dan ooit waar voor hun geld. Niet alleen kunnen de top van de golfwereld zal spelen. Ook het crème de la crème van Zuid-Afrikaanse artiesten zullen ’s avonds optredens verzorgen.
Op woensdag 1 december zal Danny Fisher optreden op het terras van de Cabanas. Fisher is bekend vanwege zijn indrukwekkende lijst van imitaties. Mick Jagger, Bob Dylan en Meatloaf  en zelfs Nelson Mandela zijn slechts een greep uit zijn repertoire. Daarnaast staat hij bekend als ’s werelds beste Elvis Presley imitator.

Let there be rock!
Op de eerste speeldag van het golftoernooi – donderdag 2 december – zal de Zuid-Afrikaanse rockband Prime Circle optreden in het Hospitality Village. Deze band is net terug van een succesvolle tournee in India. Hun laatste album is onlangs nog platinum geworden. Later deze avond zal op het podium bij de Cabanas de Parlotones optreden.
Vrijdag 3 december gaat het dak eraf op Sun City. Ballyhoo staat op het programma, een Zuid-Afrikaanse rockband die in de jaren tachtig aan hoog in de hitlijsten stond met onder meer het nummer ‘Man on the Moon’.

Freslyground zal zaterdag de 4de een onvergetelijk optreden geven voor alle aanwezigen. Jong, oud, blank, gekleurd het maakt niet uit. De bandleden zijn een spiegeling van de huidige en toekomstige samenleving; ze hebben allemaal een andere achtergrond, kleur en stijl.  Voor wie het deze zaterdag rustiger aan wilt doen, kan terecht bij de Cabanas. Daar treedt Mel Botes op (componist, artiest en dichter).

Afsluiting
Het toernooi  wordt op 5 december afgesloten  met een optreden van Watershed. Een band die ook ver buiten de grenzen van Zuid-Afrika aan populariteit groeit.  Rock, klassiek, en heerlijke ballads, ze spelen een zeer gevarieerd repertoire.

Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com