Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

 als enige golfresort in Thailand die genomineerd is in de top 5 beste golf resorts  in Azie-Pacific door Golf Monthly Magazine.

In de voetsporen van de Banyan Golf Club werd onlangs het Banyan Resort & Golf tevens genomineerd als enige resort in de top 5 beste golf resorts in heel Azie-Pacific.

Tijdens het prestigieuze gala award diner dat werd gehouden door het Aziatische golfmagazine ‘Golf Monthly’, werd het Banyan Golf & Resort met trots genoemd samen met vier andere golf resorts in Azie-Pacific. De genomineerden waren:

Banyan Golf & Resort, Thailand
Eagleton Golf Resort, India
Mission Hills, China
Sutera Harbour Resort, Maleisie
Empire Hotel & Country Club, Brunei

Reactie General Manager Banyan Golf & Resort, Richard Mehr :
“Het is onverwacht! Ik was bij het gala diner om te juichen voor mijn collega’s Stacey Walton en Stuart Daly van het Banyan Golf Club. Ik ben er erg trots op, het is een grote prestatie en een eerste stap voor ons. Het is algemeen bekend, u bent het er vast ook mee eens, dat het bij goede golf resorts niet gaat om de locatie, architectuur, technologie of overvloedige voorzieningen, maar de toegewijde mensen die ze in dienst hebben om het resort te vertegenwoordigen op alle niveaus. Onze toewijding aan gasten biedt ze een ervaring waarin in hun behoeften wordt voorzien en voldaan. Onze identiteit, positionering en belofte aan de gasten maken samen met een hotelervaring waarin details een wereld van verschil maken, een prettig verblijf. We hopen ook volgend jaar weer in de prijzen te vallen wanneer de Golf Summit wederom in Thailand gehouden wordt”.