Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Enorme voordelen bij seizoenkaart-actie Apenheul


Apenheul bestaat 40 jaar in 2011. Dat betekent een jaar vol feestelijke activiteiten! Bovendien worden er 3 gorillababy’s verwacht. Een seizoen om eindeloos van te genieten! Ga daarom in 2011 zo vaak je wilt naar Apenheul met de speciale seizoenkaart. Koop je de kaart in november of december online, dan ontvang je bovendien bijna 40% korting!

Seizoenkaarten met de enorme korting zijn uitsluitend online te koop via www.apenheul.nl. Je betaalt dan € 24 voor volwassenen en € 19 voor kinderen (3 t/m 9 jaar). Deze actieprijs is alleen geldig tot en met 31 december 2010.

Voordelen lopen op!
Met de seizoenkaart krijg je in 2011 onbeperkt toegang tot Apenheul, vanaf 30 maart tot en met 31 oktober 2011. Ook geeft het Apeldoornse apenpark in 2011 iedere maand lucratieve extraatjes en leuke voordelen te besteden in Apenheul. Daarnaast krijg je veel korting op toegang voor andere dierentuinen, zoals Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp en je kunt een keer gratis naar GaiaPark Kerkrade Zoo. Zo lopen de voordelen op tot meer dan € 100,- per persoon! Da’s wel heel veel aap voor je geld!
 

Meer informatie is te vinden op http://www.apenheul.nl.