Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

17 februari 2010: Concert Andreas Scholl: Voor liefhebbers van barokmuziek is het concert van Andreas Scholl een absolute aanrader. Hij is een van de bekendste countertenors van deze tijd.

Het optreden vindt plaats in de Sanat Istanbul Hall. In dit Culturele Centrum van Istanbul worden vele optreden van nationale en internationale artiesten verzorgd. Het concert van Andreas Schol wordt begeleid door de pianist Tamar Halperin. Het is een ideale locatie met een intieme sfeer, want het heeft slechts 800 zitplaatsen.

Juli 2010: The Museum of Innocence:
 “The Museum of Innocence” is een literaire roman geschreven door de Turkse Nobelprijs-winnaar Orhan Pamuk. Gedurende de eerste helft van 2010 wordt in Istanbul een museum geopend dat is geïnspireerd op deze roman. Het museum zal dezelfde naam dragen als de roman van Pamuk en neemt de bezoeker mee in de cultuur en het dagelijkse leven in Istanbul vanaf 1950 tot heden. Onderdeel van de collectie is filmmateriaal, foto’s en diverse historische voorwerpen uit de geschiedenis. Het Museum of Innocence gaat open in de wijk Çukurcuma dat ook meer dan een bezoek waard is, omdat de originele architectuur van het begin van de 20ste eeuw behouden is gebleven. Het museum is tot stand gekomen in samenwerking met het “Istanbul 2010 European Capital of Culture Agency.

6 september 2010: Tourconcert U2 360O
De legendarische rockband U2 gaat op 6 september een optreden verzorgen in het İstanbul Atatürk Stadium. Voor de liefhebbers die de tour U2 360O gemist hebben of zij die graag nog een keer gaan: Op naar Istanbul.

 

http://www.welkominturkije.nl