Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Marrakech, Agadir & Lamezia Terme rechtstreeks aangevlogen vanaf april 2011. Brussels Airlines lanceert drie nieuwe zonbestemmingen.

Vanaf april volgend jaar verbindt Brussels Airlines haar thuisbasis in Brussels Airport elk weekend met Marrakech en Agadir in Marrokko en Lamezia Terme in Italië.
Dankzij de opening van Marrakech en Agadir maakt Brussels Airlines haar intrede in Marokko en breidt het Afrika netwerk uit tot 20 bestemmingen.
De Keizerlijke stad Marrakech is uitgeroepen tot werelderfgoed en een geliefkoosde citytrip bestemming dankzij de charmante hotels, kleine straatjes en pleinen, de indrukwekkende souks, de exotische sfeer en de vele bezienswaardigheden.
Agadir is een prachtige strandbestemming aan de Westkust van het land. De stad groeide uit tot de belangrijkste badplaats van Marokko en beschikt over een uitstekende hotelinfrastructuur. De zon schijnt er meer dan 300 dagen per jaar.
Met Lamezia Terme breidt Brussels Airlines haar indrukwekkend Italië aanbod uit tot elf bestemmingen. Lamezia ligt in Zuid-Italië in de regio Calabrië en is een perfecte uitvalsbasis om dit prachtig stukje Italië, gekenmerkt door kilometerlange stranden en idylische landschappen, te verkennen.

Meer informatie op www.brusselsairlines.com