Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Grote variëteit aan kleine accommodaties op Klein en Sfeervol.De meest relaxte manier om voor de kust van Curaçao de mooiste snorkel- en duikplekken te ontdekken én te genieten van het onbewoonde eiland Klein Curaçao,

is door het boeken van een meerdaagse trip op De Zeelandia. Deze verbouwde coaster biedt slaapplaats aan maximaal  achttien personen, verdeeld over zeven 2-persoonshutten en één 4-persoonshut, alle met eigen douche en toilet.

De Zeelandia is slechts één van de kleine en sfeervolle verblijfsaccommodaties die te vinden zijn op de website van kleinensfeervol.nl en de enige boot. Verder biedt Klein en Sfeervol kleinschalige appartementen complexen en resorts alsmede vrijstaande villa's, soms met eigen zwembad. Ze liggen verspreid over het eiland, aan de kust of in het binnenland en sommige in Willemstad. Van de meeste van deze accommodaties zijn op kleinensfeervol.nl video's en gefilmde interviews met de eigenaren te zien.

Verzorging
Er is geen enkele andere manier om zo ontspannen kennis te maken met de baaien en het strand van Curaçao als met een verblijf op deze coaster. De bemanning, die naast Rob en Henriëtte doorgaans uit nog twee personen bestaat, draagt zorgt voor het varen maar ook voor de uitstekende verzorging.

Onbewoond eiland
Een hoogtepunt tijdens de vaartochten van De Zeelandia is een bezoek aan het onbewoonde eilandje Klein Curaçao. Op het eiland staat een vuurtoren met er tegenaan de restanten van een voormalig quarantaine gebouw voor slaven. Gasten van De Zeelandia, die hier vaak een nacht voor de kust blijft liggen, maken het eiland in z'n puurste vorm mee: dagbezoekers, als die er al waren, zijn weer weg. Het maagdelijk witte zandstrand lonkt om er te kunnen genieten van de ondergaande zon.

Golfbanen
Daarnaast stopt De Zeelandia, afhankelijk van de duur en aard van de reis, ook in andere baaien en bij andere duik- en snorkelspots. Onderweg zie je de kust van Curaçao aan je voorbij trekken, bewonder je de riante onderkomens aan de 'goudkust' van Curaçao in het Spaanse Water, ontdek je baaien die vanaf land niet bereikbaar zijn, kom je langs drukke strandtenten, zie je golfers afslaan op de golfbanen die deels langs de zee liggen en ontdek je hoe groen het eiland eigenlijk is.
Verblijf aan boord van De Zeelandia is op basis van all inclusive: ontbijt, lunch, diner en koffie/thee, water en frisdank zijn inbegrepen. Alleen de alcoholische dranken moeten apart worden afgerekend.

Internet:
- www.kleinensfeervol.nl
- www.kleinensfeervol.nl/curaçao/de-zeelandia