Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ter gelegenheid van de feestdagen die voor de deur staan lanceert City Marketing Haarlem de route ‘Feestelijk Winkelen’.

Deze route leidt je langs 19 bijzondere winkels waar je non-stop kunt shoppen voor een feestelijke outfit en cadeaus. Gepresenteerd in een moderne folder, inclusief een korte beschrijving per winkel en een handig platte­grondje. In één oogopslag zie je waar je in Haarlem moet zijn om inkopen te doen voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor daarna.

Naast alle leuke kledingboetieks, mooie servies- en decoratiewinkels, glinsterende sieradenboetieks en exclusieve parfumerieshops die opgenomen zijn in de brochure, richt ‘Feestelijk Winkelen’ zich ook op gezellige winterse evenementen zoals kerstmarkten en feestelijke muziek- en theatervoorstellingen.

Een aantal bijzondere winkels zijn;
-       Ma Perle – Handgemaakte sieraden van bijzondere materialen als edelstenen en zoetwater parels. Ook voor eigen ontwerp kan je hier terecht.
-       Eliza’s Patio – Porseleinen theekopjes of aardewerken sangriakan, hier vind je diverse stijlen om de tafel mee te dekken.
-       Swarovski Boutique Haarlem – ‘Schitterende’ juwelen die tijdloos en trendy zijn.
-       Blaque – Uitsluitend op afspraak kan je hier terecht voor de verhuur en verkoop van avondmode, haute couture, designertassen, sieraden en handgemaakte hoeden.

Wat wordt de beste winkel van Haarlem?
Haarlem is al jarenlang één van de meest favoriete winkelsteden van Nederland.
Dat komt niet in de laatste plaats doordat er honderden exclusieve, trendy en hippe winkels gevestigd
zijn in de mooie monumentale binnenstad. Van kledingboetiek tot kookwinkel, van interieurzaak
tot dat-ene-winkeltje-met-die-leuke-spulletjes. Haarlem verrast keer op keer.

Via www.haarlem.nl kan er gestemd worden op je favoriete winkel. Op 15 december wordt bekend gemaakt welke winkel gekozen is tot beste winkel van Haarlem.


Winkelroutes
City Marketing Haarlem brengt een aantal keer per jaar een Haarlem Stijl brochure uit die geheel in het teken staat van een specifiek winkelthema. Eerder verschenen de brochures: Mode, Vintage, Culinair, Slow Food, Wonen, Cadeau en Kinderen. De Haarlem Stijl ‘Feestelijk Winkelen’ route is, net als zijn voorgangers, gepresenteerd in een moderne brochure, inclusief handig plattegrondje. De gratis brochure is verkrijgbaar bij het VVV Informatiekantoor aan het Verwulft 11, de Haarlemse bibliotheken en diverse winkels in de binnenstad of te downloaden via de website www.haarlem.nl.