Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het belooft dit jaar gegarandeerd een heel bijzondere 30ste Nedbank Golf Challenge te zijn. Het is het eerste golfevent dat ook een Senioren versie organiseert.

De spelers zijn bekend en zullen dit evenement spannender dan ooit maken. Het gewone Golftoernooi zal de meeste kijkers trekken, maar het Senior Toernooi zal ook veel aandacht krijgen.

 

Line-up Senior Tournament
De Nedbank Senior Golf Challenge heeft een indrukwekkende line-up van spelers waaronder meerdere oud-Nedbank Golf Challenge kampioenen Nick Price en David Frost. Ook voormalige winnaars Corey Pavin, Mark McNulty en Fulton Allem zullen aanwezig zijn. De Amerikanen Jay Haas, Fred Funk en Tommy Armour III maken de spelerslijst compleet.


"Toen de Senior Tour begon, waren veel van de speler-legendes al enige tijd gepensioneerd. De kwaliteit van het golfspel kan niet worden vergeleken met wat we hebben gezien op de Champions Tour in de afgelopen paar jaar. Deze 40+ golfers winnen regelmatig wedstrijden en zijn fitter en sterker dan ooit tevoren. De acht spelers zijn absoluut goede concurrenten van elkaar. We kunnen een schitterend golftoernooi verwachten", aldus Alastair Roper, toernooi directeur.

Golffans zullen het fantastisch vinden om deze iconen te zien spelen op de mooiste golfbanen van Zuid-Afrika. De concurrentie onderling is groot, ze willen allemaal winnen. Het belooft daarom een groot spektakel te worden. De winnaar van het Senior Event kan een replica van de Nedbank Golf Challenge trofee in ontvangst nemen.
 

Sun International, en in het bijzonder Sun City, is verheugd met de komst van de spelers en hun familie. Zij hoeven zich naast het golfen zeker niet te vervelen op het vijfsterren resort. Op het resort is veel te beleven voor jong en oud, net als in het nabij gelegen Pilanesberg National Park.
 

Line Up Nedbank Golf Challenge

De line-up van de reguliere versie van de Nedbank Golf Challenge is eveneens veelbelovend! Ernie Els, 3-voudig Nedbank Golf Challenge kampioen, Retief Goosen, Tim Clark, winnaar Players Championship, Louis Oosthuizen, Lee Westwood de nummer 2 van de wereld, Eduardo Molinari, Justin Rose en Ross Fisher, de Italiaanse sensatie Eduardo Molinari, de ervaren Padraig Harrington, en tenslotte Miguel Angel Jimenez, zullen samen voor een waar spektakel zorgen. De line-up is pas compleet dankzij de aanwezigheid van titelverdediger Robert Allenby. Jim Furyk ontbreekt in deze line-up, net als Phil Mickleson. Zij spelen een toernooi in Japan (Chevron) in dezelfde week, van 1-5 december.


Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com