Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van dinsdag 30 november tot en met donderdag 2 december vindt in Barcelona de jaarlijkse internationale vakbeurs EIBTM plaats. EIBTM is dé wereldwijde beurs voor de Meeting en Event Industry.

Samen met het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht) vertegenwoordigt en promoot het Maastricht Congres Bureau Maastricht & regio als dé bestemming voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Ze doen dit in opvallende rode polo’s, op het Holland Meeting Point, de stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

Het Holland Meeting Point (standnummer J310) staat geheel in het teken van Nederland als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Het Maastricht Congres Bureau en MECC Maastricht zijn nu al een aantal jaren present op de EIBTM, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht & regio de beste destinatie is voor hun zakelijke bijeenkomsten.

Deze vertegenwoordiging werpt zijn vruchten af: voor aanvang van de beurs kunnen bezoekers afspraken inplannen met beursdeelnemers via een online systeem. De agenda’s van de Maastricht & regio vertegenwoordigers waren enkele weken voor aanvang al overvol geboekt. Vandaar dat er ook in de avonduren afspraken gepland staan, zodat alle geïnteresseerden geïnformeerd kunnen worden over Maastricht & regio.

Maar informeren is niet het enige dat het Maastricht Congres Bureau doet: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het Maastricht Congres Bureau hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht & regio biedt, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst. En Maastricht & regio heeft veel te bieden; er is voor elk wat wils.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht & regio. Het heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht & regio.

 

Meer info: www.maastrichtcongresbureau.nl