Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hotelsuites.nl introduceert duurste 2-daagse hotelarrangement in Nederland. Hotelsuites.nl – aanbieder van exclusieve suites en bijzondere accommodaties in Nederland en België – introduceert een ludieke ‘Air Force One’ arrangement voor de happy few.

Gasten worden per helikopter vanaf hun huisadres naar vliegveld Teuge in Gelderland gevlogen voor een overnachting in de luxe vliegtuigsuite. Voor de gelegenheid wordt het toestel binnen aangekleed met ‘Air Force One’ attributen zoals glazen, pennen, handdoeken, badjassen en meer. Deze zijn afkomstig uit de officiële White House giftshop in Washington. Gasten worden ontvangen door personeel in Air Force One jacks en een wapperende Amerikaanse vlag. Na een diner in een exclusief restaurant en een overnachting in de vliegtuigsuite wordt men per Amerikaanse limousine weer naar huis gereden. Als souvenir mogen de badjassen met het Air Force One logo worden meegenomen. Prijs voor het arrangement is vanaf 3000,- euro voor twee personen, afhankelijk van de afstand tot Teuge. Nadere informatie via www.hotelsuites.nl.

Priceless
Het is een idee van Ben Thijssen, eigenaar van de hotelboekingswebsite www.hotelsuites.nl. Thijssen stond aan de wieg van het vliegtuigsuite project. Hij liet een Ilyushin 18 vliegtuig – bouwjaar 1960 - uit Duitsland ombouwen tot een deluxe hotelsuite dat afgelopen jaar geopend werd. Het toestel heeft een plek gekregen naast vliegveld Teuge. ‘Het liefst had ik het toestel op de parkeerplaats van de aankomende Miljonair Fair beurs willen zetten maar dat is financieel niet haalbaar. Zoals er al veel belangstellenden zijn voor een peperdure ruimtereis, zo verwacht ik ook voldoende interesse voor dit prijzige arrangement. Het Obama gevoel beleven is priceless,’ stelt Thijssen.  

Drie flatscreens
Het ontbreekt gasten aan weinig in het bijna 40-meter lange toestel. Een Auping bed, een lounge gedeelte met relaxfauteuils, drie flatscreen tv’s voorzien van blue ray DVD spelers, een moderne pantry met koelkast, minibar, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat en combioven staan hen tot beschikking. Bijzonder is de cockpit die nog volledig in originele staat verkeert. Alle namen van de instrumenten staan in het Russisch en veel lampjes werken nog.

Mooiste hotelbadkamer van Nederland
De badkamer zal zeker kunnen wedijveren met de natte ruimte in het regeringstoestel van President Obama. Er is een ligbad met jacuzzi, doucheruimte en infrarood sauna. Begin 2010 werd het uitgeroepen tot de mooiste hotelbadkamer in Nederland – een oorkonde die tweejaarlijks wordt uitgereikt door de Badkamer Design Awards.

www.hotelsuites.nl

Hotelsuites.nl werd in maart 2001 opgericht. Via de site kunnen bijzondere hotels, luxe suites en exclusieve arrangementen in Nederland en België geboekt  worden. Hieronder bijvoorbeeld overnachtingen in een reddingsboot, een havenkraan en een vuurtoren. Het vliegtuigsuite project is mede gefinancierd door de Provincie Gelderland en de Europese Unie.