Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Leidschendam, 17 december 2010 – Landal GreenParks heeft een goed jaar achter de rug. Meer Nederlanders bleven dichtbij vakantie vieren en spraken hun waardering uit over het bedrijf;

Landal werd onderscheiden met de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland, behaalde voor de vijfde achtereenvolgende keer de Thuiswinkel Award en won twee Zoover Awards. Bovendien is Landal genomineerd voor de titel Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2011, waarvan de winnaar op de Vakantiebeurs in januari 2011 bekend wordt gemaakt. Landal ziet volop groeimogelijkheden in 2011 en voegt vijf nieuwe parken toe aan de brochure van 2011, die traditioneel vlak na de kerstdagen wordt verspreid.

Landal Dunimar in Noordwijkerhout, Landal Orveltermarke in Witteveen (Drenthe), Landal Schuttersbos (Terschelling), Landal Salztal Paradies (Harz) en Landal Winterberg (Sauerland) zijn de nieuwkomers in de nieuwe brochure, die hiermee 12 pagina’s dikker is geworden.  
“De brochure is in een moderner jasje gestoken en sluit helemaal aan op ons nieuwe thema ‘Ontdek wat groen kan doen’. We vragen gasten om hun ervaringen met ons te delen, en door de hele brochure vind je inspirerende verhalen, korte quotes en veel prachtige foto's,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Brochure 2011 verschijnt 27 december a.s.
Landal GreenParks biedt ruim vijfenzestig mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland. U kunt kiezen uit parken met weinig of veel faciliteiten en parken met uitgebreide recreatieve mogelijkheden in de omgeving.
Voor meer informatie: www.landal.nl of bel 0900-8842 ( 20ct per minuut).


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.