Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Blij verrast door snelle komst van de winter? Gek op die witte deken die over ons land is gevallen of bent u een echte schaatsliefhebber? Dit is de perfecte tijd om op en top te genieten van winter.

Ga er even lekker tussenuit tijdens of na de drukke feestdagen. Zo begint u volledig ontspannen en met een frisse neus aan het nieuwe jaar.

 
 Er even tussenuit? Boek één van de Hampshire Winterspecials!
Muts op, sjaal om; trek erop uit. Ontdek winters Nederland, Duitsland of België. De feestdagen zijn gezellige maar drukke dagen. U krijgt weer volop nieuwe energie na uw verblijf in één van de sfeervolle Hampshire Inns, Hotels & Classics. Verfrissende winterwandelingen, schaatsen op beken en plassen, shoppen in de wintersale en weer lekker opwarmen met warme chocolademelk of een heerlijke stampot. Hampshire biedt u volop Winterspecials; een uitstekend begin van 2011.
» Lees verder  

 
 
 Het Glazen Huis in Eindhoven

Het Glazen Huis zal van 18 december t/m 24 december 2010 midden in Eindhoven staan. Hampshire Inn - Parkzicht Eindhoven biedt u een unieke kans om de sfeer te proeven en te genieten van de optredens van diverse artiesten. Ook kunt u direct Eindhoven, winterstad van 2010, ontdekken in al haar facetten. Een rondje over de ijsbaan, een middeleeuwse kerstmarkt of bijzonder fakkeltocht; u beleeft een bijzonder winteruitstapje.
» Lees verder  

 
 
 Op de valreep; dit jaar een onvergetelijke kerst of jaarwisseling!
Bent u ook zo'n liefhebber van de gezellige decembermaand? Hampshire in ieder geval wel! De Hampshire hotels bieden u op en top sfeer en gastvrijheid tijdens feestmaand. Er is voor ieder wat wils; van een eenvoudig en voordelig kerstarrangement tot een compleet arrangement met alles erop en eraan. Boek nu lastminute de leukste kerstspecials. Ook een spetterende jaarwisseling viert u bij Hampshire. Nieuwsgierig naar wat Hampshire u tijdens de feestdagen te bieden heeft? Klik dan snel op 'Lees verder'.
» Lees verder  

 
 
 Last minute kerstspecial Hampshire Parkhotel - Moorhof  
Unieke kerstdagen beleven? Dat kan net over de grens met Duitsland in Gronau. Hampshire Parkhotel - Moorhof is idyllisch gelegen, midden in de natuur. Het hotel en restaurant zijn omgeven door een prachtig park. Het plaatje is vooral in deze tijd adembenemend met een dik pak witte sneeuw. Het hotel is centraal gelegen op slechts 5 minuten van het centrum van Gronau (D) en 10 minuten van Enschede (NL). U kunt dus de rust opzoeken in de natuur, maar ook de stad in om lekker te shoppen of cultuur op te snuiven. In het hotel wordt u persoonlijk ontvangen en ervaart u echte gastvrijheid. Ook culinair wordt u in de watten gelegd. Boek nu last minute de beste prijs voor uw kerstarrangement in Hampshire Parkhotel - Moorhof.
» Lees verder  

 
 
 Openingsaanbieding Antwerpen in splinternieuw Hotel O Antwerpen - Hampshire Classic
Begin december heeft in het centrum van Antwerpen, tegenover het Museum voor de Schone Kunsten, Hotel O Antwerpen - Hampshire Classic haar deuren geopend. Dit unieke designhotel beschikt over 14 luxe kamers en twee suites die uw verwachting op ieder front zal overtreffen. Speciaal voor u biedt Hotel O Antwerpen - Hampshire Classic een 3-daags openingsarrangement. Klik verder en ervaar zelf een "O" moment.
» Lees verder