Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Meer focus op korte vakanties.  De nieuwe reisbrochures van Noordwest-Europa specialisten Buro Scandinavia en Buro Britain

voor het zomerseizoen 2011 zijn uit. De reisproducten staan in zes verschillende reisgidsen: Scandinavië, IJsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Ierland en de Kanaaleilanden, die allemaal boordevol indviduele- en groepsreizen staan.  

In alle reisgidsen wordt dit jaar meer aandacht besteed aan korte vakanties, zowel korte rondreizen als stedentrips. In combinatie met een Stena Line of DFDS bootreis naar Groot-Brittannië zijn bijvoorbeeld zeer voordelige 5- of 6-daagse vakanties samengesteld. Maar ook IJsland  leent zich uitstekend voor een korte actieve vakantie in combinatie met de hoofdstad Reykjavik.  

Buro Scandinavia richt zich naast het bestaande aanbod al sinds enkele jaren op cruises. Ook in het nieuwe zomerprogramma is het cruise-aanbod weer uitgebreid, dit keer met twee cruises via de Holland America Line en twee cruises met rederij Fred Olsen. Uiteraard ontbreekt ook de cruise langs de Hurtigruten niet.  

Vroegboekkorting
Voor diverse reizen gelden vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot € 300. Deze zijn in de brochures aangegeven met duidelijk herkenbare logo’s.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe zomerprogramma van Buro Scandinavia en Buro Britain op www.buroscandinavia.nl of www.burobritain.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.