Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Banyan Golf & Resort als enige golfresort in Thailand die de golfervaring naar een nieuw niveau tilt met het gebruik van GPS technologie.


Global Golf GPS is een toonaangevende aanbieder in Azië van WiFi golfbaan management systemen. De Banyan Golf Club, dat werd benoemd tot ‘Beste nieuwe golfbaan in Azië-Pacific 2009-2010’ zal het nieuwe state-of-the-art Inforemer Golf Management Systeem op hun 18-hole golfbaan installeren.

Stacey Walton, General Manager bij de Banyan Golf Club verklaarde: “Niet alleen zal het GPS systeem de golfervaring van onze gasten verbeteren, ook de commerciële waarde voor de ontwikkeling van het Resort is van belang. Het systeem werd al geïnstalleerd op enkele andere van de beste golfbanen in Azië, dus het versterkt ook ons merk. Ik ben ervan overtuigt dat het ons veel exposure zal opleveren.”

De Banyan Golf Club beschikt al over uitstekende caddies en hoopt met de installatie van het GPS systeem de service naar een nieuw niveau te tillen. Het GPS systeem is tevens uitgerust met informatie over de baan, maar er zit ook een mogelijkheid op om hapjes en drankjes te bestellen, een noodoproep en een live scoring board in de toernooi module.