Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het is volop zomer in Kaapstad en Cape Town Tourism heeft een zomerse campagne gestart met de boodschap: "Love Summer! Love Cape Town!".


Cape Town Tourism heeft om dit te vieren de honderd beste Big Issue verkopers geregeld die rondleidingen geven aan toeristen over het Kaapse Schiereiland en vervolgens een bezoek brengen aan de Tafelberg met de kabelbaan.  

Big Issue
Big Issue is een non-profit organisatie (NGO) die elke 21 dagen een algemeen tijdschrift (daklozen krant) publiceert welke verkocht worden door werklozen, dak- en thuislozen en mensen die sociaal buitengesloten zijn. Big Issue heeft daarnaast een werkgelegenheidsprogramma gecreëerd voor deze doelgroep.
Het Big Issue project in Kaapstad is gestart in aanloop naar de FIFA World Cup™. Verkopers werden opgeleid tot toeristische ambassadeurs en kregen een speciale badge met de regenboog kleuren die symbool staan voor Zuid-Afrika. Deelnemende partners van dit initiatief zijn onder andere Springbok Atlas, de Tafelberg kabelbaan en de Kirstenbosch National Botanical Garden.

De Big Issue verkopers zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om de bezienswaardigheden van Kaapstad te laten zien vanuit hun ervaring en toeristen een VIP rondleiding te geven. De samenwerking met Cape Town Tourism geeft hen de kans om de schoonheid van de stad te laten zien vanuit een ander perspectief.

The Big Issue verkopers kunnen toeristen perfect rondleiden door Kaapstad. Ze zijn echt ambassadeurs, ze zijn zichtbaar en goed herkenbaar. Daarnaast vertegenwoordigen zij de ondernemingsgeest van Kaapstad.  

Cape Town Tourism wil graag alle Big Issue verkopers bedanken voor hun harde werk gedurende het afgelopen jaar en hun inzet voor vriendelijke dienstverlening. Cape Town Tourism kijkt uit naar de voortzetting van deze samenwerking in 2011.

Cape Town Tourism is de officiële destination marketing-organisatie voor het toeristisch en zakelijk reisverkeer naar en in Kaapstad. De Cape Town Visitor Strategy is door de World Tourism Organisation van de Verenigde Naties uitgeroepen tot de beste ter wereld. Cape Town Tourism concentreert zich op het ondersteunen van de toeristische industrie, het stadsbestuur en de inwoners van Kaapstad Kaapstad bekendheid te geven.  

De uitgebreide website van Cape Town Tourism:  www.capetown.travel