Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eerste gasten op Landal Winterberg verwelkomd. Landal Winterberg heeft het afgelopen weekeinde de eerste gasten begroet op het gloednieuwe park in Sauerland.

De 120 luxe chaletwoningen zijn gelegen op een helling aan de rand van een beschermd bosgebied. Gasten kunnen ’s winters vanuit het park direct de piste op. Van december tot maart zijn de pistes sneeuwzeker en kan men bovendien deelnemen aan een groot aantal verschillende wintersportactiviteiten.

Landal Winterberg beschikt over 120 royale chalets, variërend van 4-, 6-, 8-, 12- en 16-persoons types in de kenmerkende stijl van het Sauerland. De meeste types kennen naast de standaard ook een luxe uitvoering met o.a. een sauna en zonnebank. Op het park zijn ook horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, kinderspeelruimte, winkel en wasserette.

Het park ligt temidden van een prachtig ski-gebied met een fraai snowboardpark en langlaufstation.
Wintersport-Arena Sauerland beschikt over 150 liftinstallaties, biedt van december tot begin maart meer dan 70 besneeuwde pistes en 8 kilometer besneeuwde loipes, dankzij de inzet van 280 sneeuwkanonnen. Enkele avonden per week zijn de skipistes verlicht zodat er ’s avonds ook geskied kan worden.

“De boekingen voor dit nieuwe park lopen ver boven verwachting. Niet alleen voor de kerst- en de voorjaarsvakantie, maar doordat het relatief dichtbij ligt, zien we vanuit Nederland ook grote belangstelling voor weekendjes in een winterse omgeving,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Daarnaast is Winterberg een volwaardige vierseizoenenbestemming, met ook in de andere drie jaargetijden volop mogelijkheden.” Zo is de Bike Arena is het mekka voor mountainbikers en –boarders en wandelaars en nordic walking liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de prachtige heuvelachtige routes met adembenemende uitzichten.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 70 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl