Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op Stedenreis geweest of een mooie wintersport achter de rug? De familie-reunie in beeld gebracht en nu de vraag: waar laten we een mooi album maken?

Dat zou bij Foto.com kunnen, maar is dat wel een goede keuze?

Wat zegt Fotocom van zichzelf?
''Fotocom beter bekend onder het merk FOTO.com, is de operator van de website www.foto.com. Fotocom is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in digitale fotoproducten en de toepassingen van internet. Het is onze missie de toegang tot digitale fotoproducten en diensten voor alle internet gebruikers voortdurend te verbeteren, dit door het toepassen van nieuwe ideeën om eenvoudige, waardevolle en vertrouwde online ervaringen tot stand te brengen.'

Wat is nu onze ervaring? Rond 02.30 uur hebben wij op 25 november 3 albums besteld. Het trackingssysteem liet zien dat in de status van de bestelling geen verandering kwam.  Op emails kregen wij steeds het bericht dat het een en ander opnieuw in productie was genomen en dat we spoedig de bestelling konden verwachten. Het is nu 22 december. In de status is nog steeds niets veranderd. We hebben nog steeds geen albums.

De laatste informatie: Foto.com geeft kort voor de kerstdagen aan dat ze hun best zullen doen. Fotocom bood vervolgens 2 opties aan. Een korting van 15% op de bestelling (optie 1) of de bestelling annuleren (optie 2).  Bij de bestelling met korting kregen wij geen uitzicht op een snelle levering. Omdat het een en ander ons te gortig werd hebben wij de bestelling maar geannuleerd op 22 december 2010. De bestelling is nu elders geplaatst. Wij zijn benieuwd wanneer ons geld terug is.

De nieuwe ideeën van Foto.com die een eenvoudige, waardevolle en vertrouwde online ervaringen tot stand moeten brengen mislukken grandioos. Voorwaar een zeer slechte prestatie. Hebt u ook slechte ervaringen met Foto.com - laat het ons weten, dan kunnen we ze aan de onze toevoegen.

En nu het nieuws:  Na de Kerst de albums opnieuw besteld - en nu bij MyPhotofun.nl. Vandaag bericht ontvangen dat de albums gereed zijn en reeds verstuurd. Zo kan het ook !!