Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

weCANada is een nieuwe reisorganisatie gevestigd in het Westen van Canada, Innisfail in Alberta.

Met het aanbod van bijzondere Canada reizen zal weCANada zich deze winter voor het eerst presenteren op de Vakantiebeurs van 12-16 januari in de Jaarbeurs, te Utrecht .

weCANada is een onderdeel van Animall-Inc. en opereert onder de werknaam Glennifer Lake Travel. Het bedrijf onderscheidt zich, doordat het is gebouwd op de pijlers van jarenlange ervaring opgedaan in het ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van wandelvakanties voor mensen met honden in Europa. Heleen Eekers en Robert-Jan Vennik zijn gedreven en enthousiaste mensen die alles in werk stellen de vakantie perfect te laten verlopen en mogen als echte Canada specialisten gezien worden.

Bijzondere reizen
Een absolute primeur is de unieke winterreis die weCANada aanbiedt onder de naam "Island Hopping on Ice"- tour. Deze tour voert de reizigers mee in de voetsporen van de stoere iceroad truckers over de officiele ijswegen! Met een eigen 4x4 SUV afreizen naar het einde van de wereld...Ontmoetingen met de lokale bevolking, ijsvissen en het prachtige noorderlicht. De beschikbare reizen kunt u van dag tot dag bekijken en boeken op de website www.wecanada.com. Ook zijn de reizen boekbaar bij reisorganisatie Go Canada www.gocanada.nl

Vakantiebeurs
weCANada staat van 12-16 januari op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, te Utrecht. U kunt ze terug te vinden in het www.welkincanada.nl paviljoen in Hal 1. U kunt hier de ervaringen uit eerste hand horen en de foto’s bekijken.

Meer informatie: www.welkomincanada.com